Konu: On Kasım..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-Kasım-2009, 21:18   #21 (permalink)
SaBaH GüNeŞi
Özel Üyeler
 
SaBaH GüNeŞi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: Balıkesir
Yaş: 44
Mesajlar: 998
Teşekkürleri: 416
494 mesajına 2.408 kere teşekkür edildi.
Standart

Hakan TAŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Atatürk olanları görseydi en çok ona ne dokunurdu diye düşünüyorum Seher Hanım. Herhalde herkesin yapmaya çalıştığı işlerin asıl maksadını gizlemek için kendisini paravan olarak kullanması ağırına giderdi. Baksanıza Meclise herkes Atatürkçü, ama anlayan ya da anlamaya çalışan var mı diye sorarsanız nafile. Herkes kendi maksadı için onu kullanmaktan hiç çekinmiyor. Ne kadar üzücü değil mi...
Maalesef Hakan hocam maalesef.Atatürk'ün kıvrak zekasını kullanarak,halkına bütünlüğü milliyetçiliği benimseterek kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti,nice umutlarla medeni,önyargısız,demokratik,c iddi,milli egemeliğe dayalı halkına hizmet etmesi için açmış olduğu TBMM ise günümüzde kimlerin eline kalmış?

Üzülünmeyecek gibi değil ki!!

Milli mücadelede başarılı olmanın temel nedeni BİRLİK ve BERABERLİK ortak olarak alınan kararlar ve bu kararlara uyulmasıdır.Şimdiler de ise bu durumu görmek mümkün değil!!
__________________
İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben, ölümlü Mustafa Kemal; diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemal'ler ülküsüdür. Ben onu temsil ediyorum.Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa, beni bir Türk anası doğurmadı mı, Türk anaları daha Mustafa Kemal'ler doğurmayacaklar mı? Mutluluk Milletindir, benim değildir.. .
SaBaH GüNeŞi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla