Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda  
Ana Sayfa'ya Git Forum'a Git Arşiv
Go Back   Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda >

BİZİM COĞRAFYA TÜRKİYE

> ATATÜRK BÖLÜMÜ

ATATÜRK BÖLÜMÜ Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili her türlü paylaşımın yapılabilmesi için düzenlenmiş özel bölüm...

On Kasım..

On Kasım.. bunu daha önce yine yazmıştım ama tekrar paylaşmak istedim Atatürk’ün aramızdan sonsuzluğa ayrılışının 71. yılında, onu ve bütün Türk büyüklerini bir kez daha minnetle saygıyla anıyoruz. Trablusgarp`da ışıldamaya başlayan , Çanakkale ...
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 09-Kasım-2009, 23:12   #1 (permalink)
didanlı
Özel Üye
 
didanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: antep
Yaş: 47
Mesajlar: 328
Teşekkürleri: 110
113 mesajına 788 kere teşekkür edildi.
Standart On Kasım..

bunu daha önce yine yazmıştım ama tekrar paylaşmak istedim

Atatürk’ün aramızdan sonsuzluğa ayrılışının 71. yılında, onu ve bütün Türk büyüklerini bir kez daha minnetle saygıyla anıyoruz.
Trablusgarp`da ışıldamaya başlayan , Çanakkale `de ilk ışıklarını yayan, 19 mayıs sabahı Samsunda doğup, 29 ekim günü tam tepemizde bizi aydınlatan “ Güneş’in “ güçlü ışınlarıyla, Övünçle, güvenle, ulus olarak hep birlikte ileriye doğru koşarken, ufkumuz açık ,ak ve berraktı. Cennet Anadolumuz, çiçek- çiçekti. Gururla, inançla ve kararlılıkla uygarlığa doğru ilerlerken az zamanda çok büyük işler yapmanın heyecanını yaşarken
Milli Tarihimizin ”en şiddetli depremi meydana geldi!
On Kasım” depremi !
Yıl 1938, Sabah saat “dokuz’u beş geçe”
Deprem üssü,Dolmabahçe Sarayı idi.
Yıktığı,tahrip ettiği yer ”Türk Milleti’nin" yüreği ve kaderiydi.
Trablusgarb’ın, Çanakkale’nin boyun eğdiremediği o büyük asker, o dahi devlet adamı, kurduğu Cumhuriyeti Türk Milleti’ne emanet ederek, fani hayata gözlerini yummuştu
Ne acıdır ki, takdir-i İlahi’nin değişmez kararına yenilmişti!
Işıklar sönmüş,ortalık kararmış ,ay tutulmuş,yıldızlar parlamıyordu artık.Akan göz yaşlarımız tüm yurtta sel olmuştu. Genç Türkiye Cumhuriyeti Devleti , sanki birden yaşlanmıştı.Milletimizin her ferdinden, Tarihi sarsan ,yürekleri yakan hıçkırıklar yükseliyordu.
Tarih,destanlaşan zaferlerin eşsiz komutanına ”için-için” ağlıyordu. Tüm Dünya sarsılmıştı.
Liderler, ulusumuza taziyelerini bildiriyorlardı.
Yüce Türk Ulusu, matem içindeydi!Şiddetli sarsıntı yaratan deprem,ulusal fay zonu'nu infilak ettirmişti“Batmayan Tek Güneş “eşsiz ışınlarını durdurmuştu.
Çağın,Dünya Türklüğünün ve mazlum ulusların batmayan tek Güneşi;
Dolmabahçe Sarayından Etnoğrafya müzesine getirilen bu Güneş, On beş yıl sonra, müzeden, Ankara-Rasattepe de “Anıt Kabir “adlı yüce bir mabede nakledildi. , Ebedi istirahatgahına nakledilen eşsiz Güneş,Işınlarını artık buradan yansıtacaktır. Burası vatan kalbinin tam ortasıdır.Ulusumuzun kalbi ve nabzı burada atıyor.
Ulusumuzun başında parlayan “Güneş,”Artık,Evrenin” tek Güneşi” olarak ebediyen parlayacaktır.
Yurdumuz ,ulusumuz,bu Güneşle ısınıyor,Ve bu Güneşle ilerli hedeflere koşuyor O Güneş;Vatan ve Millet Güneşidir,Cumhuriyet Güneşidir,O ’hiç batmayacak Battığı ve batacağı dahi asla düşünülmeyecek.!
Milletimiz, yarınlara,ileri uygarlıklara,bu Güneşin ışığı ile gidecektir. Bu Güneşin ışıdığı göklerde, kara bulutlar yer alamazlar!Bu Güneş,görene Güçtür,kuvvettir,kudrettir.
Sadece düşmanları değil,cehaleti,hıyaneti,gaflet ve dalaletleri söküp atan, Entegre olmuş güçleri dize getiren,Türk varlığı ve egemenliğine göz dikenleri denizlere döken ,Gönderlerden inen Şanlı Bayrağımızı burçlara yeniden çeken,Susan ezanları,minarelerden yeniden Gökkubbeye yayan,Çanakkaleyi,geçilmez yapan,26 ve 30 Ağustos Zaferlerini,Lozan antlaşmasını altın harflerle tarihe yazan,Cephelerde, destanlar yaratan, Kahraman Mareşal Gazi MUSTAFA KEMAL PAŞA’NIN,Ulu Önder Yüce Atatürk’ün,batmayan” Güneşi ,”işte bu GÜNEŞTİR”
Bu Güneş; Çanakkale’nin, Anafartalar’ın Samsun’un, Amasya’nın, Erzurum’un, Sivas’ın, Ankara’nın, Afyon’un, Dumlupınar’ın, Sakarya’nın, İzmir’in , Aziz Anadolu’nun ,ve Yüce Türk ulusunun eşsiz Güneşi’dir.
Bu Güneş’te, Mareşal Mustafa Fevzi Çakmak’ın,General Kazım Karabekir’in, Mustafa İsmet Paşa’nın,Okyar Paşa’nın,Orbay paşanın,Cebesoy paşanın,Özalp Paşa'ın Galip Hoca'ların,Sütçü İmam'ların,Şahin Bey'lerin,Yahya Çavuş'ların,Hasan Tahsin’lerin,Satı Kadın'ların,Şerife Bacı'ların,Nene Hatun'ların,Anatürkler’in,Aziz Şehitler'in,Kahraman Gaziler’in, Emsalsiz Kahraman Mehmetcik'lerin ve adını sayamadığım belki de hiç artık adı anılmayanların Ölümsüz,ebedi ve kutsal ışınlarını içermektedir.
Ve milleti vatanı için mücadele eden gençlerimiz sanayicimiz çiftçimiz ihtiyarımızla vatanın yılmaz bekçileri kahraman ordumuzla her geçen gün daha bi parlak ışıldamaya devam edecektir.
Hiçbir olumsuz iklim,yada iklimler , Bizi etkileyemez ve dengemizi bozamazlar Ne kara bulutlar,ne’de olumsuz iklimler,afakımızı karartamazlar Düzensiz akan dereleri,yada kirlenmiş suları, topraklarımız emer.Toprakların izale edemediğini de,Ulusumuz ,hak ettiği yere gömer!
Devirler geçecek çağlar açılıp,çağlar kapanacak.
Ama!Yüce Türk ulusu Metehanlar, Alpaslanlar, Fatihler, Yavuzlar ve Atatürkler yetiştirmeye devam edecektir.
Yüce Türk Ulusu her zerresi kanla sulanan bu kutsal toprakları son damla kanıda akana kadar koruyacak.
Yüce Türk Ulusu, “Büyük Atasını” yeni çağların zirvesinden selamlayacaktır.
Bu ulus10 Kasımları birer matem günü olmaktan ziyade seni , anlamak , kavramak, yorumlamak için birer fırsat olarak görüp seni anlamayanlara anlatma günü olarak yaşamaya devam edecektir

Ne mutlu” Atatürk Güneşiyle” aydınlanan topraklara.
Ne mutlu “Türküm “diyene!



__________________
COĞRAFYA AYAKLARLA ÖĞRENİLİR/ÖĞRETİLİR
didanlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
didanlı kullanıcısına teşekkür eden 9 üye:
Ayçe Ezgi (11-Kasım-2009), bahriaskin (10-Kasım-2009), Cahit ERAYDIN (10-Kasım-2009), Enes Delebe (10-Kasım-2009), gokhans (10-Kasım-2009), SaBaH GüNeŞi (10-Kasım-2009), tegagaic (10-Kasım-2009), Tuğba YILDIRIM (13-Kasım-2009), Tugay NAYKI (09-Kasım-2009)

Alt 09-Kasım-2009, 23:14   #2 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart

O yüce insanı özlemle, saygıyla, hasretle anıyorum..

__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]

Konu SaBaH GüNeŞi tarafından (09-Kasım-2009 Saat 23:23 ) değiştirilmiştir.
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Tugay NAYKI kullanıcısına teşekkür eden 2 üye:
Cahit ERAYDIN (10-Kasım-2009), gokhans (10-Kasım-2009)
Alt 09-Kasım-2009, 23:16   #3 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart

1444 - Varna Savaşı
1775 - ABD Deniz Piyadeleri adı verilen askeri hizmet birimi, ABD Deniz Kuvvetleri bünyesinde kuruldu.
1908 - Kız çocuklarının eğitimi için çalışacak olan Cemiyet-i Hayriye-i Nisvaniye, Selanik'te Zekiye Hanım tarafından kuruldu.
1918 - Darülbedayi'ye ilk kız öğrenciler alındı. Öğrencilerin adları: Bedire, Memduha, Beyza, Refika ve Afife (Jale).
1922 - Osmanlı padişahı VI. Mehmet Vahdettin, son Selamlık törenine katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk
1924 - Halk Fırkası'ndan istifa eden milletvekillerinin kuracağı partinin adının "Cumhuriyet Fırkası" olacağı haberi üzerine Halk Fırkası'nın adı Cumhuriyet Halk Fırkası olarak değiştirildi.
1928 - Michinomiya Hirohito Japonya'nın 124. imparatoru olarak taç giydi.
1938 - Almanya'daki "Kristal Gece"de naziler, yahudilere ait mağazaları ve 267 sinagogu yakıp tahrip etti, binlerce yahudi işsiz ve evsiz kaldı.
1938 - Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sabah saat 9:05'te Dolmabahçe Sarayı'nda, 57 yaşındayken hayata gözlerini yumdu. Türkiye'de ulusal yas ilan edildi.
1938 - Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümüyle boşalan cumhurbaşkanlığına İsmet İnönü seçildi.
1940 - Walt Disney, FBI'ın Los Angeles ofisi için muhbirlik yapmaya başladı. Görevi Hollywood'daki Amerikan aleyhtarı olduğunu düşündüğü kişileri ihbar etmekti.
1944 - Müttefikler, Arnavutluk'ta Enver Hoca liderliğindeki hükümeti tanıdı.
1951 - ABD'de ilk kez Atlantik ve Pasifik sahilleri arasında doğrudan telefon bağlantısı hizmeti başladı.
1953 - Atatürk'ün naaşı, Cumhurbaşkanı Celâl Bayar'ın ve halkın katıldığı görkemli törenle Anıtkabir'e nakledildi.
1961 - Stalingrad'ın ismi Volgagrad olarak değiştirildi.
1965 - Çin'de "Kültür Devrimi" başladı
1970 - Sovyetler Birliği'ne ait Ay aracı Lunokhod 1 fırlatıldı. Araç Dünya dışında bir zeminde uzaktan kumanda ile hareket ettirilen ilk robottu.
1975 - Portekiz, 16. yy'dan beri sömürgesi olan Angola'ya özgürlüğünü verdiğini açıkladı.
1989 - Bulgaristan devlet başkanı Todor Jivkov istifa etmek zorunda kaldı.
1992 - Türkiye'nin ilk cep denizaltısı dalışını Bodrum'da gerçekleştirdi.
1996 - Ankara'da on binlerce kişi, şeriata geçit yok pankartı altında Anıtkabir'e yürüyerek, Ata'nın manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir'i, 10 Kasım'da 1 milyon kişi ziyaret etti.
2005 - AİHM, Leyla Şahin Davası'nda, üniversitelerde üniversite tüzüklerine uymanın gerekli olduğuna ve Türkiye'nin haklı olduğuna hükmetti.
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Tugay NAYKI kullanıcısına teşekkür eden 3 üye:
Cahit ERAYDIN (10-Kasım-2009), gokhans (10-Kasım-2009), tegagaic (10-Kasım-2009)

Alt 09-Kasım-2009, 23:17   #4 (permalink)
SaBaH GüNeŞi
Özel Üyeler
 
SaBaH GüNeŞi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: Balıkesir
Yaş: 44
Mesajlar: 998
Teşekkürleri: 416
494 mesajına 2.408 kere teşekkür edildi.
Standart

İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben, ölümlü Mustafa Kemal; diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemal'ler ülküsüdür. Ben onu temsil ediyorum.Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa, beni bir Türk anası doğurmadı mı, Türk anaları daha Mustafa Kemal'ler doğurmayacaklar mı? Mutluluk Milletindir, benim değildir..

demiş Atam Çokta doğru söylemiş.. Onun bıraktığı yoldan bizler devam ediyoruz.Atam rahat uyu ölmedin nice Mustafa Kemallerde yaşıyorsun,ruhun şad olsun...
__________________
İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben, ölümlü Mustafa Kemal; diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemal'ler ülküsüdür. Ben onu temsil ediyorum.Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa, beni bir Türk anası doğurmadı mı, Türk anaları daha Mustafa Kemal'ler doğurmayacaklar mı? Mutluluk Milletindir, benim değildir.. .
SaBaH GüNeŞi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
SaBaH GüNeŞi kullanıcısına teşekkür eden 2 üye:
Cahit ERAYDIN (10-Kasım-2009), gokhans (10-Kasım-2009)
Alt 09-Kasım-2009, 23:20   #5 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart

Saat kaç=?

Saat Kaç? 10 Kasim sabahi "Saat Kaç?" diye sordu. Bu Atatürk’ün son sözleri oldu
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Tugay NAYKI kullanıcısına teşekkür eden 2 üye:
Cahit ERAYDIN (10-Kasım-2009), gokhans (10-Kasım-2009)

Alt 09-Kasım-2009, 23:21   #6 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart

8 Kasim gecesi komaya girdi. 9 Kasimda da ayni durum sürdü. Yabanci ülkelerden gelen doktorlar da Türk meslektaslari gibi O’ndan ümitlerini kestiler. 10 Kasim sabahi "Saat Kaç ?" diye sordu. Bu Atatürk’ün son sözleri oldu. Saat dokuzu bes geçiyordu. Atatürk ölmüs, onunla birlikte tarihin en büyük askeri, devlet adami, devrimcisi göçüp gitmisti. Atatürk’ün ölüm haberi tüm yurtta ve dünyada büyük bir aci yaratti. Bayraklar yariya indi. Yurtta yas ilan edildi.
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Tugay NAYKI kullanıcısına teşekkür eden 3 üye:
Cahit ERAYDIN (10-Kasım-2009), gokhans (10-Kasım-2009), tegagaic (10-Kasım-2009)
Alt 09-Kasım-2009, 23:22   #7 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart

10 Kasım Sunuları..

http://www.turkceciler.com/indir/ataturk_slaytlari.html
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Tugay NAYKI kullanıcısına teşekkür eden 3 üye:
Cahit ERAYDIN (10-Kasım-2009), gokhans (10-Kasım-2009), tegagaic (10-Kasım-2009)

Alt 10-Kasım-2009, 13:41   #8 (permalink)
gokhans
Süper Moderatör
 
gokhans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: ANKARA
Mesajlar: 388
Teşekkürleri: 540
118 mesajına 688 kere teşekkür edildi.
Standart

Her geçen gün eksikliğini daha çok hissediyor, Onu ve İlkelerini şimdi daha da iyi anlıyorum...
Aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.
gokhans isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
gokhans kullanıcısına teşekkür eden 3 üye:
3qqq (10-Kasım-2010), Ayçe Ezgi (11-Kasım-2009), Cahit ERAYDIN (10-Kasım-2009)
Alt 10-Kasım-2009, 14:01   #9 (permalink)
Cahit ERAYDIN
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Cahit ERAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: BURDUR
Yaş: 66
Mesajlar: 2.075
Teşekkürleri: 565
836 mesajına 4.324 kere teşekkür edildi.
Standart

"Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana "büyüksün" derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin."

Mustafa Kemal Atatürk
__________________
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler !!!

KEMAL ATATÜRK






Öğretmenler ; Cumhuriyet sizden fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller ister
KEMAL ATATÜRK
Cahit ERAYDIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
Cahit ERAYDIN kullanıcısına teşekkür edenler:
gokhans (10-Kasım-2009)

Alt 10-Kasım-2009, 14:42   #10 (permalink)
SaBaH GüNeŞi
Özel Üyeler
 
SaBaH GüNeŞi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: Balıkesir
Yaş: 44
Mesajlar: 998
Teşekkürleri: 416
494 mesajına 2.408 kere teşekkür edildi.
Standart



ve izlenmeye değer bir sayfa..

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası
__________________
İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben, ölümlü Mustafa Kemal; diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemal'ler ülküsüdür. Ben onu temsil ediyorum.Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa, beni bir Türk anası doğurmadı mı, Türk anaları daha Mustafa Kemal'ler doğurmayacaklar mı? Mutluluk Milletindir, benim değildir.. .
SaBaH GüNeŞi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
SaBaH GüNeŞi kullanıcısına teşekkür eden 2 üye:
gokhans (10-Kasım-2009), tegagaic (10-Kasım-2009)
Cevapla

Etiketler
kasim, kasım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:31.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas
Bu Forumda üyeler kendi düşüncelerini yazabilir bu yüzden yazılan içeriklerden BizimCoğrafya.com Sorumlu tutulamaz. Yinede Yasalarca yasaklanmış içerikleri yada telif hakkı olabilecek içerikleri şikayet etmek için info@bizimcografya.com adresine mail atabilirsiniz, en kısa sürede dönüş yapılacaktır...

Baylas | Coğrafya | Sınav | Mynaq