Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda

Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda (https://www.bizimcografya.com/)
-   BİLGİSAYAR (https://www.bizimcografya.com/140-bilgisayar/)
-   -   Türkiye İçin Yaklaşık Gerçek Zamanlı Deprem Monitörü.. (https://www.bizimcografya.com/bilgisayar/5026-turkiye-icin-yaklasik-gercek-zamanli-deprem-monitoru.html)

yusufili 16-Mart-2010 00:42

Türkiye İçin Yaklaşık Gerçek Zamanlı Deprem Monitörü..
 
Türkiye İçin Yaklaşık Gerçek Zamanlı Deprem Monitörü

Deprem Monitörü, Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün web sitesindeki gerçek zamana yakın olarak güncellenen hızlı çözümlerin yayınlandığı deprem listesini kullanarak, listedeki depremleri Türkiye ve komşu ülkelerin 3 boyutlu raster haritaları üzerinde gösterir. Yeni depreler oluşunca kullanıcıya haber verir ve bilgisayarına kaydeder. Depremler tarih, saat, yer, büyüklük ve derinliklerine göre seçilip görüntülenebilir. Ayrıca gösterilen harita ve seçilen depremler dosyaya kaydedilebilir. Deprem Monitörü ücretsiz bir programdır. İstediğiniz gibi kullanabilir, kopyalayabilir ve dağıtabilirsiniz. Program ile ilgili açıklamalar ve en son sürüm bu sayfada yayınlanmaktadır.



Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Güncellemeler i de yapmanızı tavsye ederim.Eğer güncellemeleri uygullamazsanız sadece eski depremleri görebilirsiniz.


Deprem Monitörü ~ Yükle - Gezdirici.Net

GUNBAN 16-Mart-2010 12:16

Yusufili Hocam paylaşım için teşekkürler. (Yalnız benim külüstürü biraz kasıyor. Bundan dolayı kaldırmak zorunda kaldım)

tt arena 11-Temmuz-2011 20:45

Çalışma düzenini kavrayamadım ben.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:36.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas