Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda

Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda (https://www.bizimcografya.com/)
-   DUYURULAR (https://www.bizimcografya.com/82-duyurular/)
-   -   Reklamlar Hakkındaki Görüşleriniz.. (ANKET) (https://www.bizimcografya.com/duyurular/5586-reklamlar-hakkindaki-gorusleriniz-anket.html)

SoneR 15-Temmuz-2010 21:40

Reklamlar Hakkındaki Görüşleriniz.. (ANKET)
 
Yönetici arkadaşlarım ve sevgili üyelerimiz ,
Sitemizdeki reklamlar ile birlikteliğimizin 6. ayındayız. Sizlerden bu reklamlar ile ilgili görüşlerinizi dile getirmenizi rica ediyorum. Malum ben işlerimden dolayı ne yazık ki siteye zaman ayıramıyorum.Ara sıra bizimle alakası olmayan bir iki reklam görülmüş. Ben de düşündüm de bir anket yapalım ve iyi kötü herkes oy kullansın ve biz de sizlerin isteğine göre gerekli değişiklikleri yapalım :)

Not: Biz şu an iki reklam şirketinden reklam alıyoruz bunlar; "Google AdSense" ve "Adtech".Yaptığınız yorumlarda hangi firmanın reklamlarını baz alarak yorum yaptığınızı belirtmeniz önemli ricam.

Ayşenur KILIÇ 16-Temmuz-2010 09:47

Ben reklamların azaltılması görüşündeyim.Google reklamları değil de adtech reklamları azaltılmalı.Google reklamlarının içeriği güzel sitemize uygun eğitim içerikli reklamlar.Ama adtech reklamlarının içeriği sitemize uygun değil.Ben azaltılmasından yanayım :).

bahriaskin 19-Temmuz-2010 14:29

Sitenin maddi yönde destek olması açısından reklam alınması gerekir.Şu andaki reklamlar değilde bazı sitelerde var olan açıca yapışıp kalan reklamlar alınmadığı sürece bence sakıncası yok

SoneR 19-Temmuz-2010 23:59

Alıntı:

bahriaskin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 20497)
Sitenin maddi yönde destek olması açısından reklam alınması gerekir.Şu andaki reklamlar değilde bazı sitelerde var olan açıca yapışıp kalan reklamlar alınmadığı sürece bence sakıncası yok

Hocam valla o reklamlardan bende nefret ettiğim için asla almayız diyorum :)

Tugay NAYKI 21-Temmuz-2010 10:18

Biyerde sitenin devamı için zararlı olmayan reklamların varlığı az da olsa katkıda bulunacağından kalmasında fayda var diye düşünüyorum..

SaBaH GüNeŞi 06-Ağustos-2010 17:32

Reklamlar konusunda içerikte sıkıntı olmadığı sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum.Teşekkürler Soner Bey bizim fikirlerimizi de önemsediğiniz için :)

SoneR 12-Ağustos-2010 21:56

Ben herzaman sizlerin düşiüncelerini önemsiyorum ve takip ediyorum ama sizlere sormaya pek fırsat bulamıyorum :)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:05.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas