Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda

Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda (https://www.bizimcografya.com/)
-   FİKİR MEYDANI (https://www.bizimcografya.com/19-fikir-meydani/)
-   -   Garanti Bankası ve Akbank'a Sesini Duyur: Hasankeyf Yok Olmasın.. (https://www.bizimcografya.com/fikir-meydani/5272-garanti-bankasi-ve-akbanka-sesini-duyur-hasankeyf-yok-olmasin.html)

kt. 04-Mayıs-2010 22:32

Garanti Bankası ve Akbank'a Sesini Duyur: Hasankeyf Yok Olmasın..
 
Ilısu Barajı Projesi nedeniyle sular altında kalma tehlikesiyle karşı karşıya olan Hasankeyf ve Dicle Vadisi, UNESCO Dünya Mirası kriterlerinin onda dokuzunu sağlayan dünyadaki tek doğa ve kültür mirası.

Böylesine önemli bir "Dünya Mirası"nın yok edilmesini kabul etmeyen Avrupa bankaları Ilısu Baraj Projesi'nden çekilirken, Türkiye'nin en "çevreci" bankası olarak bilinen Garanti ve "kültürel sorumluluk çalışmaları" ile tanınan Akbank, baraj için yabancı bankaların bile vermediği krediyi veriyor, Hasankeyf'in yok oluşuna önayak oluyorlar.

Akbank ve Garanti Bankası projeden çekilmek için daha ne bekliyor?

Bankaları Durdur - Doğa Derneği

http://i40.tinypic.com/10ponxg.jpg

Tugay NAYKI 04-Mayıs-2010 22:43

Kınıyorum ve ben şahsi olarak sırf Garanti Bankası'nı çevreci bulduğum için çıkarttığım kredi kartımı iptal ettiriyorum hemen..

http://i40.tinypic.com/10ponxg.jpg

izobar 05-Mayıs-2010 08:34

biz millet olarak tepki koyabilecek kapasitede değiliz

zumrut_ 05-Mayıs-2010 13:39

Bilincimiz kadar tepki
 
Alıntı:

izobar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 17835)
biz millet olarak tepki koyabilecek kapasitede değiliz


Haklısınız dünyanın en tepkisiz milletiyiz .Anca o birileri düğmeye basip, göz boyama veya kendi çıkarları uğruna, halkı istedıkleri gibi sokağa döker.Bir şeyi çok iyi öğrendim. Oldum olası, gücün ve paran kadar adalet var. Yok adaletin kestiği parmak acımaz .Adalet mülkün temeli . Doğru mülk demek para demek yani paran kadar adalet..............Toplum televizyon kanalları ile yönlendiriliyor. Hangi programlar reyting yapıyor?.....1 yaprak dökümü,aşkı memnu ,ve buna benzer rezil seriler tele voleler, sabah programlar. Öğleden sonra evlenme programları ki tamamen hakaret içerikli spikerler alay ve dalga geciyor halkta ha ha ha gülüyor rezaletiz yahu..akşam uyduruk kıydırık, tutarlı haberler ta gecenin bir vakti acık oturumlar )) hoş erken saatte olsa kaç kişi seyrederki.daha neler neler. Halk bu programlarla doğup anaları tarafından bu programlarla büyütürse.....Tabiki hangi kapasitede olup ne tepkisi koyabiliriz?...kusura bakmayın konuşmam ağır oldu, ama hakikatler.Tabi geriye bıraktığım değerli istisnalar hariç...............Zümruduank a

SİMAY 05-Mayıs-2010 15:29

Alıntı:

Tugay NAYKI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 17830)
Kınıyorum ve ben şahsi olarak sırf Garanti Bankası'nı çevreci bulduğum için çıkarttığım kredi kartımı iptal ettiriyorum hemen..

http://i40.tinypic.com/10ponxg.jpg

Çok doğru karar almışsınz adminim tbrkler:)

SİMAY 05-Mayıs-2010 15:31

Bilgilendirme için teşekkürler , farklı maceralarda insanlar bu konuyu işliyor umut verici...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:14.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas