Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda

Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda (https://www.bizimcografya.com/)
-   GENEL (https://www.bizimcografya.com/115-genel/)
-   -   Bilge , Platon , Sır (okumanızı tavsiye ederim) (https://www.bizimcografya.com/genel/2139-bilge-platon-sir-okumanizi-tavsiye-ederim.html)

zumrut_ 27-Temmuz-2009 01:01

Bilge , Platon , Sır (okumanızı tavsiye ederim)
 
Platon bir günhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif ülkenin en büyük bilgesinin yanına gider. Bilge onu karşılar ve oturup sohbet etmeye başlarlar. Platon bilgeye döner ve "Sen bu dünyanın en bilge kişisisin. Sen hayata dair herşeyi bilirsin. Bana öyle bir anahtar ver kihttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif bütün kapıları açmamı sağlasın." der.
Bilge Platon'a döner vehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif " Ama bu yükü taşıyabileceğinden emin misin ?" diye sorar.


"Evet" der Platonhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif " lütfen bana dünyanın en büyük hazinelerine ulaşmamı sağlayacak sırrı ver."
"Bunu bilmekhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif sana çok büyük bir sorumluluk yükleyecek" der bilge. " Bu sırrı öğrendiğindehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gifartık bunu saklayamazsın. Bunu yapman gerekecek. Eğer sırrı öğrendikten sonra uygulayamazsanhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif o zaman sır seni yavaş yavaş ölüme götürecek. Eğer kullanmazsanhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif sır senin başına bela olur. Bu çok kritik bir karar anıdır senin içinhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif çünkü hem hazineyi hem de zehri tercih edebilirsin. Bunun için hazır mısın ?



"Evet" der Platon. " Bu sırrı taşımaya hazırım. Sırrı kullanacağıma dair yemin ederim sana. Eğer kullanmazsamhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif o zaman da başıma gelecekleri kabul ediyorum."
"O halde yaklaş yanıma" der bilge. " Kulaklarını dört aç ve beni dinle. Sana dünyanın en büyük sırrını veriyorum. Ama bunu bildikten sonrahttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif kullanmazsan eğerhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gifbaşına büyük bir dert alıcaksın."
Bilge büyük bir dikkatle Platon'un gözlerinin içine baktı ve bütün gücü ile sırrı açıkladı.

"İşte budur dünyanın en büyük sırrı" dedi bilge. "Sana bütün hazineleri verecek olan sır budur. Çok basit ama çok büyük bir sırdır bu."
Platon şaşkındı. " Ama bu çok basit" dedi.
Bilge o sözünü bitirmeden yine sırrı haykırdı büyük bir seslehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif "Yap..."
"Soru yokhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif yorum yokhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif endişe yok.Yalnızca yap.." diye haykırdı yeniden.


"Sana dünyanın kapılarını açacak olan sır budur işte!" dedi."Eğer muhteşem bir yaşam istiyorsanhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif o zaman git ve yap... Eğer başarı istiyorsanhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gifzenginlik istiyorsanhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif git ve yap..."
Platon bir şeyler söylemeye çalıştıkçahttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif şaşkınlığını dile getirmek istedikçehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif bilge onu susturdu ve "Yap..." diye haykırdı. Platon sırrı öğrenmişti. Artık dünyanın en büyük hazinesine sahipti herşeyi elde edebilirdi. Sadece gitti ve "yaptı"...

İşte artık dünyanın en büyük sırrına sahipsiniz. Bu sır hayatınızı değiştirebilir. Bu sır sizi hayallerinizin de ötesine götürebilir. Başarılımı olmak istiyorsunuzhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gifgidin ve yapın. Zenginlik mi istiyorsunuzhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif gidin ve sadece yapın. Ne istiyorsunuzhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gifsınırlı bir hayat mı yoksahttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif rüya gibi bir hayat mı?O zaman gidin ve yapın.

Bunu başarabilir misiniz?
Bunu yapabilir misiniz ?

Yapın o zaman!....

bazalt10 27-Temmuz-2009 12:06

Eveeet hayatın sırrı bu hocam ama bu sırrı keşke doğar doğmaz öğrenebilseydik

zumrut_ 28-Temmuz-2009 21:41

hic bir sey gec degildir
 
Alıntı:

bazalt10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 5614)
Eveeet hayatın sırrı bu hocam ama bu sırrı keşke doğar doğmaz öğrenebilseydik

bu sirri analarinin karninda iken ogrenip donanimli bir sekilde dunyaya gelenler de vardir.dikkatli bakabilirsek onlari goruruz ......zumruduanka)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:11.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas