Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda

Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda (https://www.bizimcografya.com/)
-   GENEL (https://www.bizimcografya.com/115-genel/)
-   -   buda dunyanin en sisman adami (https://www.bizimcografya.com/genel/2315-buda-dunyanin-en-sisman-adami.html)

zumrut_ 19-Ağustos-2009 19:10

buda dunyanin en sisman adami
 
Dünyanın En Şişman Adamı.Fatboy Manuel Uribe!!!Ameliyat olacak.. En şişman adam ameliyat olacak.

http://www.ntvmsnbc.com/news/245383.jpg

Dünyanın en şişman adamı olarak kabul edilen 550 kilo ağırlığındaki Meksikalı Manuel Uribe Garza, kilo vermesi için İtalya’da bağırsak ameliyatı olacak.
İtalyan Ansa ajansının haberine göre, ameliyatı yapacak cerrah Profesör Giancarlo DeBarnardinis, 20 yıldır aşırı obez olan ve artık hareket edemeyen 1,90 m boyunda 40 yaşındaki Garza’yı Modena kentinde ameliyat edeceğini belirtti.
http://pub.tv2.no/multimedia/na/arch...be_245144y.jpg

Yakında Garza’nın hastaneye yatırılması, uygun bir ameliyat ortamı yaratılması ve uygun ameliyat aletlerinin sağlanması konusunda bir toplantı yapacaklarını belirten İtalyan doktor, en büyük sorunlarının, yeni bir ameliyat oda ve masasının kurulması ile ekstra büyük ameliyat teçhizatının elde edilmesi olduğunu kaydetti.

Şimdiye dek binin üzerinde aşırı kilolu insanı ameliyat eden Prof DeBarnardinis, Garza’yı ameliyata girene dek kesinkes uygulayacağı bir diyet programı verdiğini ve Meksikalı hastanın ameliyattan başka çaresi bulunmadığını söyledi.

Garza, ocak ayında Meksika’nın Televisa kanalına yaptığı açıklamada, 22 yaşına dek 130 kilo olduğunu ve ABD’de normal bir hayatı bulunduğunu belirterek, ancak bu yaşından itibaren şişmanlamaya başladığını ve aniden obez olduğunu anlatmıştı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:53.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas