Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda

Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda (https://www.bizimcografya.com/)
-   SİYASİ ve JEOPOLİTİK COĞRAFYA (https://www.bizimcografya.com/110-siyasi-ve-jeopolitik-cografya/)
-   -   Böyle Bir Harita Ancak Türkiye'de Olur: Türkiye Şehitlerini Gösterir Harita.. (https://www.bizimcografya.com/siyasi-ve-jeopolitik-cografya/2610-boyle-bir-harita-ancak-turkiyede-olur-turkiye-sehitlerini-gosterir-harita.html)

Tugay NAYKI 14-Eylül-2009 15:16

Böyle Bir Harita Ancak Türkiye'de Olur: Türkiye Şehitlerini Gösterir Harita..
 
Ben böyle bir haritayı üzülerek paylaşıyorum, dünyanın hiçbiryerinde böyle bir harita olmaz, olamaz..

Yıllardır iyi yönetilemediğimizin bir kanıtı, beceriksiz, basiretsiz, uyuz, sadece ailelerini kalkındıran siyasilerin yönettiği bir ülkede olabilir böyle bir harita..

Türkiye şehitlerini gösteren harita, terörün her türlüsünü ve ülkeyi yönetemeyen aciz siyasileri lanetliyor, şiddetle kınıyorum..

http://i32.tinypic.com/169goep.jpg

Fatih GÜRIŞIK 14-Eylül-2009 15:25

Teşekkürler Tugay Hocam ellerinize sağlık bu haritayı önceden görmüştüm.
Dikkati çeken bir husus var: Doğudaki vilayetlerimizde şehit olan evlatlar hiç de az değil,Şırnak mesela manidar bence,Aydın Burdur ve Muğla gibi illerde bile o kadar değil.Sözlerimden bu illerimizde de şehit evlatlarımız çok olsun anlaşılmasın ama diyorum ki hani bazıları Doğu ve Güneydoğu'dan evlatların vatan savunmasında şehit olmadığını söylüyor ya bence bu harita bu fikri çürütüyor.Yada Çanakale şehitliğini gittim gördüm Kayserili ve Niğdeli ile Üsküplü yada Trablusgarplı yada Urfalı Erzurumlı Diyarbakırlı yan yana yatıyor.

hiaxi 14-Eylül-2009 17:00

Haritadanda anlaşılacağı üzere doğu ve güneydoğu bölgelerindeki vatandaşların temsilcisi olduğunu ileri süren sözde örgüt yine en büyük zararı o bölgelerdeki halka vermiştir.

SaBaH GüNeŞi 14-Eylül-2009 18:01

Bir de illeri yüzölçümlerine göre düşünürsek kaybı gercekten çok fazla olan illerimiz var.Keşke hiç yaşanmasa hiç olmasa ...Ülkemizin doğusu da bir batısı da.Kayıp Türk halkınındır.

Terörü kınıyorum..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:02.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas