Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda

Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda (https://www.bizimcografya.com/)
-   SOHBET (https://www.bizimcografya.com/21-sohbet/)
-   -   Şampiyon BURSASPOR'u Kutluyoruz.. (https://www.bizimcografya.com/sohbet/5384-sampiyon-bursasporu-kutluyoruz.html)

Tugay NAYKI 16-Mayıs-2010 22:51

Şampiyon BURSASPOR'u Kutluyoruz..
 
Şampiyon Bursaspor'u kutluyor şampiyonlar liginde başarılar diliyoruz, şampiyonluk şarkısı besteleyen fenerbahçe'ye de geçmiş olsun diyoruz..

http://i39.tinypic.com/256d27l.jpg

http://i44.tinypic.com/2r3imo7.jpg

http://i43.tinypic.com/2hpukwy.jpg

http://i43.tinypic.com/2jcyrsy.jpg

http://i41.tinypic.com/20podgj.jpg

Tugay NAYKI 16-Mayıs-2010 23:00

Bu arada güngör hocam, taykut hocam, hakan hocam, mustafa hocam, yusuf hocam ve sevgili selçuk ve ayşenur'un üzüntülerini paylaşıyorum.. :D

GUNBAN 16-Mayıs-2010 23:03

Alıntı:

Tugay NAYKI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 18403)
Bu arada güngör hocam, taykut hocam, hakan hocam, mustafa hocam, yusuf hocam ve sevgili ayşenur'un üzüntülerini paylaşıyorum.. :D

Fenerbahçe herkesi mutlu etmeyi sever. Ama başkasının mutluluğu ile mutlu olmaz.:)

bursasporlular 16-Mayıs-2010 23:17

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnn.

sarıkanarya 16-Mayıs-2010 23:21

sırf daum gitsin diye bursa şampiyon olsun istedim. tebrik ediyorum.

bursalı 16-Mayıs-2010 23:24

sevincimiz çok büyük portallara sığmayacak kadar.

Tugay NAYKI 16-Mayıs-2010 23:27

Kadıköy'de anons skandalı!

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu yitirdiği maçın sonunda büyük bir skandal yaşandı.

Karşılaşmanın uzatma dakikaları oynanırken, Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 tamamlandığı anonsu tribünlerde bir anda şampiyonluk havasının yaşanmasına neden oldu. Saha içindeki futbolculara da aynı bilgi verilince futbolcular bir anda maçı bıraktı ve adeta karşılaşmanın sona ermesini bekledi. Tribünlerden havaya konfetiler uçurulurken, statta bir anda şampiyonluk coşkusu yaşanmaya başlandı.

Fenerbahçeli taraftarlar da şampiyon olmuşcasına sahaya girerek büyük bir sevinç yaşandı. Bu sırada hoparlörlerden Şampiyon Fenerbahçe şeklinde anons yapıldı.

Ancak bir süre sonra Bursaspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yendiği, yanlış bilgi verildiği anonsu yapılınca, sevinç bir anda şoka dönüştü.

Saha içinde bazı futbolcuların etrafını çok sayıda taraftar sararken, özel güvenlik elemanları futbolculara eşlik etti. Bir tribünden de toplu olarak Yönetim istifa sesleri yükseldi.

Tugay NAYKI 16-Mayıs-2010 23:28

Taraftarlar stadı ateşe verdi!

http://i44.tinypic.com/2r7as8n.jpg

Fenerbahçe'nin sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalıp, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yenen Bursaspor'a kaptırması üzerine, sarı-lacivertli taraftarlar stadı ateşe verdi. İtfaiye ekipleri tribünlerde çıkan yangını söndürmek yoğun çaba harcıyor.

Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalıp, Bursaspor'un da Beşiktaş'ı 2-1 yenmesiyle şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de taraftarlar Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 'yönetim istifa' şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Maçın ardından Bursaspor'un şampiyon olduğunu öğrenen Sarı-lacivertli taraftarlar, tribünlerdeki koltukları da kırarak sahaya fırlattı. Ayrıca bazı taraftarlar koltukları ateşe verdi.

Tugay NAYKI 16-Mayıs-2010 23:29

STAT DIŞI DA KARIŞTI

Maç sonrasında stat çevresinmde de olaylar çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar ve polis arasında gerin anlar yaşandı. Taraftarlar polise taş atarken polis de sarı-lacivertli futbolseverlere tazikli su ile karşılık verdi. Yaşanan olaylarda bazı Fenerbahçe taraftarları yaralandı.

Tugay NAYKI 16-Mayıs-2010 23:30

Aziz Yıldırım istifa edecek mi!

http://i41.tinypic.com/hu0ww3.jpg

Fenerbahçe'nin lider girdiği haftada evinde Trabzonspor'u yenemeyerek şampiyonluğu Bursaspor'a kaptırması, milyonlarca Sarı-Lacivertli taraftarı hem üzdü, hem de isyan ettirdi.

Taraftarların büyük öfke duyduğu ilk isim Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi..
Başkan Yıldırım'ın sezona başlarken ''3 sene üst üste şampiyonluk sözü'' vermesinden sonra sözünü daha ilk senede tutamaması, ''Yıldırım'ın istifa etmesi gerekir'' çağrısına neden oldu.

Gazetemizi arayan çok sayıda Fenerbahçeli, ''Aziz başkanda herhalde bir problem var. 2006'da da şampiyonluğu son maçta verdik, bu sene de.. Artık Yıldırım ve yönetimi bu işi beceremiyor.. Bir an önce istifa etmeleri gerekir.. Mehmet Ali Aydınlar başkan olsun. Futbolcuların tamamı da satılsın'' dediler..

KADIKÖY'DE İSTİFA SESLERİ

Şampiyonluğu Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 'yönetim istifa' tezahüratları yapıldı.

Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor ile 1 - 1 berabere kalıp, Bursaspor'un da Beşiktaş'ı 2 - 1 yenmesiyle şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de taraftarlar Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 'yönetim istifa' şeklinde tezahüratlarda bulundu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:52.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas