Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda

Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda (https://www.bizimcografya.com/)
-   YURTTAN HABERLER (https://www.bizimcografya.com/68-yurttan-haberler/)
-   -   VAHŞET..! Kaplumbağaları Benzin Döküp Yaktılar..! (https://www.bizimcografya.com/yurttan-haberler/2450-vahset-kaplumbagalari-benzin-dokup-yaktilar.html)

Tugay NAYKI 30-Ağustos-2009 21:52

VAHŞET..! Kaplumbağaları Benzin Döküp Yaktılar..!
 
Muğla'nın Milas ilçesi Ören beldesinde yaklaşık 30 su kaplumbağasının yakılarak telef edildiği görüldü.

http://i30.tinypic.com/51qoy.jpg

Milas Hayvan ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Meliha Tekin, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret etti.

Tekin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Ören beldesinde otomobiliyle giderken yol kenarında ölü su kaplumbağaları gördüğünü ifade etti.

Kaplumbağaların benzin dökülerek yakıldığını tahmin ettiğini öne süren Tekin, "Yetişkin ve yavru 30 kadar su kaplumbağası vardı. Yetkililerden konunun araştırılmasını istedim" dedi.

Tekin, Ören'de daha önce de köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğünü anımsatarak, "Bu olayları kim gerçekleştirmişse hemen bulunup gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Tugay NAYKI 30-Ağustos-2009 22:13

Yani bu durumda ne denir, ne yazılır, yada bunu yapan soytarılara nasıl küfür edilir, nasıl kızılır onu bile bilmiyorum, allah kahretsin ve doğayı korumayan doğal hayatı, yaban hayatı kaderine terk eden siyasi kuklaları da allah kahretsin..!

Bir insan neden savunmasız bu hayvanları katledebilir? Bunun bir izahı var mıdır? Bu nasıl bir anlayıştır, insan mıdır bunu yapanlar?

SaBaH GüNeŞi 30-Ağustos-2009 22:19

Anlaşılan burada hayvan düşmanları yaşıyor ! Ne zevk alıyorlarsa yazık çok yazık..

hasan kesme 30-Ağustos-2009 22:20

En savunmasız, en zavallı, en yavaş hareket eden kaplumbağaları yakanlar insanlıktan nasibini almamış olan sözde yaratıklar olsa gerek, kınıyorum.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:34.

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas