Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-Aralık-2009, 12:50   #106 (permalink)
SaBaH GüNeŞi
Özel Üyeler
 
SaBaH GüNeŞi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: Balıkesir
Yaş: 44
Mesajlar: 998
Teşekkürleri: 416
494 mesajına 2.408 kere teşekkür edildi.
Standart

Cahit ERAYDIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bizim ülkemizde siyaset öylesi kirli bir çarktırki,onun içine giren herkes bir şekilde kirlenir, halisane duygularla bu işe atılan insanlar çarkın kirli dişleri arasında öğütülür gider.Fakir bir siyasetçi varmı hiç, ben görmedim şimdiye kadar..
Duyduğum kadarı ile Cahit hocam Yunanistan da küresel krizin önüne geçebilmek için milletvekili maaşları 1/3 oranında düşürülmüş.Bizim ülkemizde bu yapılsa varya bizim vekiller birbirini yer mecliste ne masa kalır ne sandalye kırılmadık yetmez sokaklara dökülüp eylem yaparlar!!

Ayrıca yine dün gece izlediğim bir programda rahmetli Turgut Özal'ın başbakanlığı zamanında onun için çizilen bir karikatür konuşuluyordu karikatürde Özal bir ayağı ile orta direğin kafasına basmış altta ateş yanıyor agzından cıkan cümle ''seni kurtaracağım ortadirek''..Ama bir yandan da ateşin içine atıyor. Karikatürist diyor ki ; Turgut Özal bu karikatürü gördüğünde hiçbirşey yapmadı ama su an ki hükümet olsa hemen mahkemeye verir!! Yani bu ne demektir; adaleti ararlar ama anlamadıgım kendisi adil olmayan bir hükümet nasıl olurda adalet arar? Günümüzde maalesef ki herkes cıkar catışmasına düşmüş ve küfürler meclis salonlarında basın açıklamalarında dolaşmaya başlamış.Ben ne beklerim ki bu tür insanlardan?

Kocaman bir hiç!!!

Su an ki meclisi tonlarca çamaşır suyu ile yıkasak herhalde pislikleri temizlenmez!!!
__________________
İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben, ölümlü Mustafa Kemal; diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemal'ler ülküsüdür. Ben onu temsil ediyorum.Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa, beni bir Türk anası doğurmadı mı, Türk anaları daha Mustafa Kemal'ler doğurmayacaklar mı? Mutluluk Milletindir, benim değildir.. .
SaBaH GüNeŞi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla