Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-Mart-2010, 14:33   #1 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart Bugün 20.45'te Tüm FB'lileri Burda Görmek İstiyoruz..

Biliyorum gene Taykut hoca, didanlı hocamız, ayşenur, güngör hocam, yusufili hocam, hakantaş, selçuk öztürk dahil ve onlar gibi kendini fb'li hisseden herkesi bugün saat 20.45'te buraya bekliyoruz, burda görmek istiyoruz, saygılar, sevgiler..

Bugün 20.45'te FB'lileri Burda Görmek

Sergen Yalçın: BU CİMBOM UÇAR GİDER

Emre Belözoğlu herhalde oynamayacak.. Ya da oynasa bile ondan çatır çatır bir performans beklemek hayâlcilik olur.. Oynadığı ön libero pozisyonu herhangi bir zayıflığı kaldırmaz.. Emre rakibe önde basan, kendine güveni yüksek bir futbolcu.. Onun kapacağı toplarla kontraya çıkabilirdi F.Bahçe.. Emre olmazsa F.Bahçe, G.Saray'a mahkûm bir 90 dakika geçirir.. Bu şartlar altında derbiyi etkileyecek tek F.Bahçeli var: Alex.. Belki biraz da Mehmet Topuz.. F.Bahçe'nin sahada üstünlük sağlayan bir futbolcu kadrosu ve taktiği yok. Belli ki çok hücum etmeyecekler. Kadıköy'de bile edemiyorlar, Sami Yen'de hiç edemezler. Oyunu arkada kabul edip kontraya dayalı oynarlar.. FBahçe ancak ölü toptan gol atar. F.Bahçe kötü oynuyor. Bu gerçeği hiç kimse değiştiremez. Futbol olarak kimseyi tatmin edemiyorlar. Son 2 maçı 2 zayıf takıma karşı kazandılar. Rakipler biraz daha zorlu olsa sıkışırlardı.. Bu nedenle F.Bahçe derbi öncesi umut vermiyor..


__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]

Konu Tugay NAYKI tarafından (31-Mart-2010 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Tugay NAYKI kullanıcısına teşekkür edenler:
canselcan (28-Mart-2010)