Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-Nisan-2010, 00:17   #20 (permalink)
SaBaH GüNeŞi
Özel Üyeler
 
SaBaH GüNeŞi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: Balıkesir
Yaş: 44
Mesajlar: 998
Teşekkürleri: 416
494 mesajına 2.408 kere teşekkür edildi.
Standart

Orkun KARAKURUM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
doğum günün kutlu olsun bir cağrafyacı kadar coğrafyayı seven coğrafyasever arkadaşım. nice güzel yıllar yaşaman dileğiyle....
Çok teşekkür ederim Orkun hocam.Coğrafyayı seviyordum ama sizlerle daha çok sevmeye başladım.Hayatımda 2008den bu yana tanımış olduğum nadide insanlardan birisi de sizsiniz.

Cahit hocam içtenliğinize ve samimiyetinize çok teşekkür ederim.Biliyorum ki burada yapılan dilekler can-ı gönülden gelen temennilerdir.Çünkü aramızda yapmacıklığa yer yok.

Nuzi öğretmenim çok haklısınız.Zaten geçen zamana baktığınızda görüyorsunuz ki su gibi akıp geçmiş,biz insanlar şartlar ağırlaştıkça umutsuzluğa kapılıyoruz işte.Umutsuzluğa yer olmamalı aslında.Sizin de doğum gününüz kutlu olsun her yaşın muhakkak ki ayrı bir güzelliği vardır.

Tw!L!qhT va Furkan sizlere de çok teşekkür ederim.Hayat sizlere de umarım en güzel günleriniz de unutulmamayı nasip eder Yaşam yolunda koşar ve emin adımlarla ilerlemeniz temennisi ile..

Hasan hocam kesinlikle geç kalmadınız kutlamış olmanız bile yeterli Kaldı ki geç kalınmışlıklar hep böyle güzel olsa

Tugay hocam Gökhan hocam Çiğdem hocam ve İzobar hocam hepinize ayrı ayrı temennileriniz için teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız. Bizler birer aileyiz aile kadar da birbirimize yakınız..

Hepinize kucak dolusu sevgiler...
__________________
İki Mustafa Kemal vardır. Biri ben, ölümlü Mustafa Kemal; diğeri milletin içinde yaşattığı Mustafa Kemal'ler ülküsüdür. Ben onu temsil ediyorum.Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa, beni bir Türk anası doğurmadı mı, Türk anaları daha Mustafa Kemal'ler doğurmayacaklar mı? Mutluluk Milletindir, benim değildir.. .

Konu SaBaH GüNeŞi tarafından (01-Nisan-2010 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.
SaBaH GüNeŞi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla