Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-Eylül-2010, 22:01   #31 (permalink)
GUNBAN
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
GUNBAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Güngör ÇOBAN
Bulunduğu yer: ADANA
Yaş: 63
Mesajlar: 2.806
Teşekkürleri: 1.690
1.107 mesajına 8.957 kere teşekkür edildi.
Standart

Cahit ERAYDIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güngör hocam zaten 2+2 coğrafya dersinde mantıklı olanda 36 kazanımın verilmesidir,eğer böyle bir uygulama yapmayı düşünüyorlarsa biraz geç kalmadılarmı ? benim yapmayı düşündüğüm hatta yapacağım uygulama en mantıklısı bence,iki dersin tek ders olarak işlem görmeside doğru değil ,çünkü uygulama iki ayrı ders niteliğindedir ve mutlaka E-okulda iki ayrı ders notu girişi şeklinde formatlanacaktır,bu nedenle de yapılacak yıllık planların ve özellikle sınavların ayrı ayrı olması zaruridir diye düşünüyorum.Talim terbiye kararını verene kadar dönem biter bu nedenle ben bahsettiğim şekilde uygulama yapacağım ,bu uygulamayada soruna çözüm getiremeyen ttk'nun bir itirazının olması yanlış olur ,derslere başlandı ,yıllık planlar verilecek daha ortada çözüm yok,pes doğrusu...
Cahit hocam; birim yetkilisi 4 saatlik tek ders gibi düşünün mesajını veriyor. Son açıklamalar da (resmi ve gayri resmi) bu görülüyor.
Önümüzdeki günlerde; daha yeni değiştirilmiş olan sınav ve sınıf geçme yönetmeliği bu konu da dahil olmak üzere bir kez daha değiştirilecek.
__________________
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER....
GUNBAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla