Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-Kasım-2010, 00:27   #111 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart

GUNBAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet.Saçmalıkların ardı arkası kesilmiyor. . Erzurum ve Yalova vb. yerlerde yapılan Müdür ve Müdür yardımcılarına yönelik seminerlerde bakanlık yetkilileri; 10.sınıflar için 4 saatlik tek plan, en az üç yazılı yapılması ve yapılan yazılı ve sözlü notların aynısının hem zorunlu hem de seçmeli derslere yazılmasını istemişler.
Türkiye böyle bir beceriksizliği bugüne kadar görmedi herhalde.Ellerine yüzlerine bulaştırdılar

Bu zırvalığı yapacaklarını
(10.Sınıf Coğrafya Seçmeli ve Zorunlu Dersin Değerlendirmesi..)http://www.bizimcografya.com/showthread.php?t=5877
topic'inde belirtmiştim.
Ne demiştik;
3-''Yok kardeşim, biz bu işi elimize yüzümüze bulaştırdık.İşin içinden çıkamıyoruz.'' '' SİZ BU SENE 4 SAATLİK TEK DERS GİBİ DERSLERİNİZİ İŞLEYİN. BU DERS SAATİNE BAĞLI OLARAK YÖNETMELİK GEREĞİ ENAZ 3 YAZILI, 1 SÖZLÜ YAPIN. ÖĞRENCİNİN ALDIĞI NOTLARI DA AYNISI OLMAK ŞARTI İLE HEM ZORUNLU DERSE, HEM DE SEÇMELİ DERSE YAZIN. SAKIN OLA ÖĞRENCİYİ BIRAKIP DA HUKUKSAL SIKINTILARA YOL AÇMAYIN.''
deyip, buna paralel bir yönetmelik çıkarırlarsa şaşmayalım.(Duyumlarım bu yöndedir.)Ki bu tip bir uygulama Türkiye Milli Eğitim sistemine KARA BİR LEKE olarak yazılacaktır.
Yani hamdolsun teğet geçti!!!

Gemisini kurtaran kaptan taktiği uygulayacak öğretmenler..!!!
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla