Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-Aralık-2010, 18:12   #3 (permalink)
GUNBAN
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
GUNBAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Güngör ÇOBAN
Bulunduğu yer: ADANA
Yaş: 63
Mesajlar: 2.806
Teşekkürleri: 1.690
1.107 mesajına 8.957 kere teşekkür edildi.
Standart

pardus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam bence yanlış yapmışsınız e-okulda iki ayrı ders açıldığı için 2+2 dört yazılı yapmak daha uygun bence biz öyle yapacağız 1.ve 3.yazı notlarını zorunlu coğrafyaya 2.ve4.yazılıyı da seçmeliye yazacağız sizin yaptığınız bence doğru değil evet ders aynı konu aynı kazanım aynı ama e-okulda iki ayrı ders olduğu için bunların değerlendirmesinin de ayrı olması gerekir şimdi siz üç yazılı yapıp bunu her ikisine de yazarsanız sanki 4 + 4 saatlik iki dersmiş gibi bir durum ortaya çıkar çünkü 3 er tane yazılı notu olacak iki dersinde ama bu dersler 2 şer saatlik olduğu için 3 er yazılı uygun olmaz bence bu yüzden tekrar durumu gözden geçirin zümre yaparak bence
Mehmet Hocam; yapılan doğru olmasa da yanlış değil.Çünkü; bakanlık yetkililerinin resmi olmasada; Erzurum ve Yalova'da Müdür ve Müdür yardımcılarına yönelik seminerde söyledikleri budur.Bu durum hem tarih hem de Türk Dili için geçerlidir.
Bildiğim kadarıyla bu konudaki sorunun çözümlenmesi için uğraşılıyor.(Ki çözülmek zorunda.)
Yine sizin yaptığınız da doğru değil. Düşünün bir öğrenci dersin birinden kaldı. Ben 2 saatlik müfredat konusundan şu dersten geçtim.Ama aynı müfredat konusundan şu dersten kaldım derse hukuksal sıkıntıların çıkması kaçınılmazdır.
__________________
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER....

Konu GUNBAN tarafından (10-Aralık-2010 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.
GUNBAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla