Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-Temmuz-2011, 14:42   #2 (permalink)
Cahit ERAYDIN
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Cahit ERAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: BURDUR
Yaş: 66
Mesajlar: 2.075
Teşekkürleri: 565
836 mesajına 4.324 kere teşekkür edildi.
Standart

Güngör hocam sen büyüklerimizin işine ne kadarda çok karışıyorsun,oysaki sen de biliyorsunki her şeyin en iyisini onlar bilirler,bizede onların bildiklerini ve emrettiklerini uygulamak düşer.Bak geçen sene 10. sınıflarda ne kadarda güzel bir uygulama oldu ,bildiğimiz arapsaçına döndü ,biz o arap saçını çözebilmek için çabalar sarfettik,sayfalarca süren tartışmalar yaptık ,oysa onlar onca sorularımıza ve çözüm önerilerimize kulaklarını uzun süre tıkadılar ,duymazlık ve görmezlikten geldiler büyüklerimiz, neden böyle bir tavır sergilendi büyüklerimiz çünkü her işin doğrusunu bildikleri için bizim bu zor durumdan bir şekilde çıkacağımızıda çok iyi biliyorlardı ondan.Allah bu iş bitirici büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.İnşallah bu senede bizi çözülmesi zor bir bilmece ile karşıkarşıya bırakırlarda biraz beyin fırtınası yapıp sayelerinde zihnimizi hep canlı tutmuş oluruz.Bakalım yakında belli olacaktır.
Güngör hocam çekincelerine ve tesbitlerine tamamiyle katılıyorum,hepsi yüzde yüz doğrudur.Umarım burada yazılanları görürlerde akılcı bir uygulama sürecine adım atıp bizleri ve binlerce öğrenciyi sıkıntı içine sokmazlar..Bekleyelim ve görelim.
__________________
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler !!!

KEMAL ATATÜRK






Öğretmenler ; Cumhuriyet sizden fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller ister
KEMAL ATATÜRK
Cahit ERAYDIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cahit ERAYDIN kullanıcısına teşekkür eden 2 üye:
GUNBAN (06-Temmuz-2011), o.ardanuç (07-Temmuz-2011)