Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-Eylül-2011, 22:42   #64 (permalink)
Cahit ERAYDIN
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Cahit ERAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: BURDUR
Yaş: 66
Mesajlar: 2.075
Teşekkürleri: 565
836 mesajına 4.324 kere teşekkür edildi.
Standart

GUNBAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
NE YAZIK Kİ ÖNERİLER ÇÖPE GİTTİ VE ÖNCEDEN TESBİT ETTİĞİMİZ BU DARBE GERÇEKLEŞTİ.
Geçen seneki uygulama ile sadece sınıf geçme yönetmeliğine bağlı olarak ortaya çıkabilecek sorunu çözmek için(-ki sorun programın felsefesi açısından bundan çok daha büyüktür.); kazanımları birbirinden farklı 2 saatlik, 2 coğrafya dersi icat edildi. Bundan dolayı iki dersi de alsa tek ders gibi kabul etmeyecek; buna bağlı olarak iki ayrı plan yapacak, ona göre de ayrı ayrı notlarını verecek, sınavlarını yapacaksınız,4 SAATLİK TEK YILLIK PLAN 10.NCI SINIFLARDA TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GİTTİ.
Geçen seneki uygulamayı değiştiren bir kararda yayınlanmadı henüz , 10.sınıftaki coğrafya dersi geçen öğretim yılında da iki ayrı ders olarak değerlendirilmişti aynı yazılı notları ayrı ayrı ders başlığı altında e okula işlenmişti, işte bu uygulamayı değiştiren bir karar henüz yayınlanmadığı için yine bir belirsizlik ortamı oluşacak doğal olarak aynı değerlendirme sistemi devam edecektir,eğer farklı bir uygulama isteniyorsa ( ders planlarının ve yazılı sınavlarının ayrı ayrı yapılması gibi) bunun mutlaka gecikme olmadan yeni bir kararla bildirilmesi gerekir bence ve buna bağlı olarakta iki ders kitabının olması gereklidir.Aslında konular arasında kopukluk olmasına neden olan 10 sınıftaki 2+2 ders uygulamasını hiç doğru bulmuyorum.
__________________
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler !!!

KEMAL ATATÜRK






Öğretmenler ; Cumhuriyet sizden fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller ister
KEMAL ATATÜRK
Cahit ERAYDIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla