Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-Eylül-2011, 13:43   #8 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart

yusufili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu genelgede anladığım kadarıyla ortak ders olan coğrafya ile seçmeli coğrafya dersleri bir ders olarak dünülecek ve tek plan yapılacak.Örneğin;10.sınıflard a 2 saat coğrafya dersine ilave olarak 2 saat coğrafya dersi seçilmiş ise (Seçmeli Coğrafya) bunlar tek ders olarak kabul edilecek ve tek plan yapılacak.
Sınavlar ise tek bir ders olarak düşünülecek,öğrencilerin sınavlardan aldıkları notlar ile sözlü notları ayrı ayrı e-okul sistemine girilecek.Yani e-okul sisteminde öğrencilerin coğrafya yazılı sınav notları ile sözlü notları seçmeli coğrafya yazılı notları ile sözlü notları aynı olacak.

Bana bu uygulama işin gerçeği pek mantıklı gelmiyor.Eğer tek ders olarak kabul edilecekse neden dersler coğrafya ve seçmeli coğrafya olarak ayrıldı.Böyle bir değişikliğe gidilmesinin mantığı nedir?Böyle bir uygulama neden okullar açılmadan önce yapılmaz,ve ayrıntılı olarak öğretmenlere anlayacakları dille açıklanmaz.Çok merak ediyorum.
Bunun olabileceği ihtimalini nasıl gözönünde tutarlar bunlar? Bunlar nezaman başlarını kum altından çıkaracaklar? Nezaman öğretmenlerin seslerine kulak verecekler?
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla