Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-Eylül-2011, 13:44   #9 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart

GUNBAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sonuçların ortaya çıkacağını 1 yıl öncesinden belirttiğimiz, çözümü noktasında öneriler sunduğumuz halde ne yazık ki herhangi bir çözüm üretilmedi, tersine durum daha karışık hale getirildi.Geçen seneki uygulamaya dönmekle; öğretmeni, öğrenciyi HUKUKİ ANLAMDA zor duruma düşerecek bir ugulama tekrar başlamış oldu.
Aslinda bununla kalsa iyi.Asıl tehlike CDÖP'ün felsefesine uygun uygulamanın yapılması için gerkli koşulların yavaş yavaş ortadan kalkmasıdır.(ister öyle, ister böyle.)
Bir ülkede Öğretim Programlarının uygulanabilmesi programa uygun ders çizelgelerinin düzenlenmesi ile mümkündür.
Ancak geldiğimiz noktada öğretim programlarını ders çizelgelerine uydurulmaya çalışılmaktadır. Bu nedenle de CDÖP(Coğrafya Dersi Öğretim Programı), Coğrafya Dersi Müfredat programları ile(ders çizelgelerinin sonucu olarak) adeta yolunmuş kuşa dönmüştür.CDÖP'ün felsefesi düşünüldüğünde program mevcut müfredat programları ve ders çizelgeleri ile uygulanamaz olmuştur.
Olan programa ve öğrencilerimizin geleceğine olmakdadır...Yazık, çok yazık....KUYUYA ATILAN TAŞ HALA YERİNDE DURUYOR..PİRİNCİN TAŞINI AYIKLAMAYA DEVAM.
GÜngör hocam benim mantığım almadı bu uygulamayı, bunun uygulanabilirliği olduğu kanaati taşımıyorum ve ben 2 saatlik zorunlu ve 2 saatlik seçmeli olarak iki ayrı plan uyguladım..
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla