Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-Eylül-2011, 14:14   #10 (permalink)
Cahit ERAYDIN
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Cahit ERAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: BURDUR
Yaş: 66
Mesajlar: 2.075
Teşekkürleri: 565
836 mesajına 4.324 kere teşekkür edildi.
Standart

Tugay NAYKI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
GÜngör hocam benim mantığım almadı bu uygulamayı, bunun uygulanabilirliği olduğu kanaati taşımıyorum ve ben 2 saatlik zorunlu ve 2 saatlik seçmeli olarak iki ayrı plan uyguladım..
Tugay hocam bakanlığımızın son zamanlarda ortaya koyduğu uygulamalar her ne kadar mantık dışı olsada bizler yazılı emirler doğrultusunda hareket etmek zorunda olduğumuz için farklı bir uygulama şansımız yok malesef.

Bir çok arkadaş 10. sınıflarla ilgili bu son açıklama gönderilmeden önce yıllık planları ayrı ayrı yapmayı düşünürken geçen seneki uygulamayı fes eden bir açıklama henüz gelmemiş olduğu için mantıklı olmasada mecburen aynı uygulamayı devam ettirmemiz gerektiğini söylüyordum ve biz okulda yıllık planı geçen senekine göre yapmış bunuda zümrede belirtmiştik.Nitekim yaptığı uygulamalarla bizleri şaşkınlığa sevkeden bakanlığımız durmak yok yola devam dedi .Öğretmenlerimizin yaptığı bütün serzenişlerin hepsi doğrudur ,yerindedir ama malesef bakanlığımız bizleri adam yerine koymadığı için bunları dikkate almamakta eğitimin sorunlarını radikal bir şekilde çözmek yerine milli eğitimin bel kemiği olan öğretmenlerle uğraşmaktadır................. ......................
__________________
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler !!!

KEMAL ATATÜRK






Öğretmenler ; Cumhuriyet sizden fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller ister
KEMAL ATATÜRK

Konu Cahit ERAYDIN tarafından (24-Eylül-2011 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir.
Cahit ERAYDIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cahit ERAYDIN kullanıcısına teşekkür edenler:
GUNBAN (26-Eylül-2011)