Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-Kasım-2011, 00:10   #2 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart Cevap: Yeniden Öğretmen Olsaydım.....!

Tüm ülke, tüm öğretmen kökenli olmayan kukla ve lakayık, ciddiyetsiz bakanlar, eğitimle alakası olmayan herkes öğretmenlerin gerçekte 2 ay, sözde 3 ay tatili ile ilgileniyor. Öğretmenler sadece 24 kasımlarda anılıyor, herkes yağlıyor ballıyor ama sadece o gün... Ya o günden sonra?

Herşey normale dönüyor, herkes unutuyor herşeyi.. Öğretmen eve iş götüren tek meslek grubu, öğretmen mesleğine kendini adayan, dersteyken çay sigara içmeyen telefonla konuşmayan tek çalışanlardır.. Yazılı soruları hazırlamak okumak bunları, ders notları hazırlamak.. Bunları hangi meslek grupları yapıyor? Hangi meslek grubu eve iş götürüyor?

Ben aldığım maaşı söylemekten utanç duyuyorum, en çok çalışan ama en az kazanan meslek grubunu icra ediyoruz, bizim yetiştirdiğimiz polisler, hemşireler, uzman çavuşlar bir öğretmenin en az 2 katı maaş alıyorlar, biz çok mu önemsiz işler yapıyoruz ki bize bu 1600 TL'lerde ki maaşı reva görüyorlar?

Benim ülkemde kaç öğretmenin kafası rahat ve huzurla derse girebiliyor?

Şimdi de rotasyon gibi bir eylem içerisine dahil edilmeye çalışılıyor benim öğretmenlerim..

Lütfen imam kökenli meb çalışanları, lütfen öğretmen kökenli olmayan bakan, lütfen rahat bırakın bizi, rahat bırakın ki bu şartlarda, bu sıkıntılarla yapmaya çalıştığımız bu işin içine etmeyin daha fazla, karışmayın bari, bize 24 kasım'larda yağlı ballı sözlerde etmeyin, bizi lütfen 24 kasım'lar da da hatırlamayın..!!!!!!!!!!!!!
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Tugay NAYKI kullanıcısına teşekkür eden 2 üye:
çağla gül (19-Kasım-2011), merve cangül (18-Kasım-2011)