Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-Kasım-2011, 20:19   #6 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart Cevap: Yeniden Öğretmen Olsaydım.....!

KHK/666 Kamu Görevlilerinin Mali Haklarının Düzenlenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname..

''Dünya'nın hangi ülkesinde KHK uygulaması var? KHK'lar nekadar demokratiktir?''

Öğretmenler haftasında meb, imam bakanlığı yine yaptı yapacağiını, daha fazlasını beklemek hayal olurdu sanırım, ellerine sağlık..

666 Sayılı KHK Ek Ödeme…

Daha önce meclise sevk edilmesine rağmen yasalaşmayan kariyer uzman maaşlarının düzenlemesi tüm memur ve üst düzey personeli de içine alacak şekilde Kanun Hükmündeki Kararname ile ek ödeme oranlarında hükümet tarafından düzenleme yapıldı. Bu düzenlemeye meclis ve Cumhurbaşkanlığı gibi kurumlarda dahil edildi. Ayrıca 375 Sayılı kanun Hükmünde Kararnameye göre verilen ek ödeme oranları kaldırılarak bu kararnameye ek 9. Madde eklenerek tüm kamuyu kapsayacak ek ödeme oranlarına yeni bir düzenleme getirilmiştir.
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla