Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-Nisan-2012, 23:42   #6 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart Cevap: 2012 YGS Coğrafya Soruları Hakkında Görüşle

Ben de soruların çok sıradışı olduğunu düşünüyorum, tüm yayınlar ve tüm dersanelerin tamamen ters köşe oldukları kanaatindeyim..

Öğrencilerin tamamına yakını coğrafya sorularını yapamadıklarını söylediler bugün okulda, çok kapsamlı ve içerikli sorulardan oluşuyordu bende sınavda baktığımda önce bir şok yaşadım.

Hakan hocamın grafik soruyla ilgili fikir ve düşüncesine katılıyorum.

Dersaneleri çok zora sokacak sorulardı, bugün öğrencilerim tüm çalışmalarının tamamen anlamsız olduklarını hiç çalışmamış gibi olduklarını söylediler, özellikle hala eski müfredat konularında ısrar eden, kendini yenilemeyen, araştırmayan, gelişemeyen kalıp öğretmenlerin iflas ettiği kanaatindeyim..

Sorularda emeği geçenleri burdan kutlamak istiyorum..

Bu sorular coğrafya'da yeni bir çığır açacaktır..
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla