Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-Ekim-2013, 18:29   #20 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart Cevap: 10.Sınıf Seçmeli Coğrafya Yıllık Planı.. (2 Saat)

muratmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"""..Aslında hocam en doğrusu bu derslerin birleştirilip 4 saat üzerinden tüm kazanımların gösterilmesidir, tabiki bu sistemi cami imamı kökenli coğrafyacı olmayan, ehli olmayan kimseler yaptığı için böyle bir saçmasapan durum ortaya çıkıyor..! """"

Cami imamlarıyla ne alıp veremediğiniz var? Herhangi biri bir yanlışlık yapınca neden hacı hocaya saldırılıyor? Kilise papazı yapsaydı alkış mı tutacaktınız(!). Siyasi ve bağnaz düşünce ve ifadeler yerine, sadece konu odaklı söz ve çözüm üretmeniz daha doğru olmaz mı?

Yapılan düzenlemeye gelince hataların olduğu konusunda herkes gibi ben de hemfikirim. Umarım en kısa sürede düzeltilir veya coğrafyanın ve coğrafya öğretiminin ruhuna uygun bir program düzenlenir.
Sayın muratmert!!!
Benim cami imamlarıyla bir sorunum yok olamaz da..! Bağnaz düşünceye sahip olan ben değilim, bağnaz düşünceye sahip olanlar cami imamlarını meb'e atayanlardır..! Cami imamı ezan okusun, namaz kıldırsın yada müftülüklerde görev alsınlar..! Nasıl ki bir öğretmen gidip müftülüklerde görev alamıyorsa meb'de de bir cami görev almasın, herkesi görev ve sorumlulukları farklıdır, herkes işini yapacak, yapsın..! Ben çözüm üretiyorum, üretmek istiyorum ama sorun burda sayın muratmert, kimse öğretmenlere çözüm ne olmalı diye sormuyor, bir sorun eğer 4 senedir çözüme kavuşturulamıyorsa ortada ciddi bir sorun var demektir, bu sorun da işte görev ve sorumlulukların karmamaşasından kaynaklanıyordur..!!!
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla