Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-Ekim-2013, 18:41   #21 (permalink)
GUNBAN
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
GUNBAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Güngör ÇOBAN
Bulunduğu yer: ADANA
Yaş: 63
Mesajlar: 2.806
Teşekkürleri: 1.690
1.107 mesajına 8.957 kere teşekkür edildi.
Standart Cevap: 10.Sınıf Seçmeli Coğrafya Yıllık Planı.. (2 Saat)

muratmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"""..Aslında hocam en doğrusu bu derslerin birleştirilip 4 saat üzerinden tüm kazanımların gösterilmesidir, tabiki bu sistemi cami imamı kökenli coğrafyacı olmayan, ehli olmayan kimseler yaptığı için böyle bir saçmasapan durum ortaya çıkıyor..! """"

Cami imamlarıyla ne alıp veremediğiniz var? Herhangi biri bir yanlışlık yapınca neden hacı hocaya saldırılıyor? Kilise papazı yapsaydı alkış mı tutacaktınız(!). Siyasi ve bağnaz düşünce ve ifadeler yerine, sadece konu odaklı söz ve çözüm üretmeniz daha doğru olmaz mı?

Yapılan düzenlemeye gelince hataların olduğu konusunda herkes gibi ben de hemfikirim. Umarım en kısa sürede düzeltilir veya coğrafyanın ve coğrafya öğretiminin ruhuna uygun bir program düzenlenir.
murat mert hocam; hassasiyetinize bir noktaya kadar hak verilebilir.Ancak; Ancak suçlama olarak bulunduğunuz siyasi ve bağnaz düşünce durumu bu hale getiren düşüncedir.Ve kimsenin bu konudaki düşüncesini dinleme gereği bile duymamaktadır.Yanlışı kim yaparsa yapsın(ki burda kimin yaptığı bellidir.Bunu görmezden gelmek siyasi ve bağnaz düşüncedir.) kabul edilemez-edilmemelidir.
__________________
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER....
GUNBAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
GUNBAN kullanıcısına teşekkür edenler:
yüksel alan (05-Ekim-2013)