Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-Ekim-2013, 14:41   #13 (permalink)
nurcan kıraç
Üye
 
nurcan kıraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10-Temmuz-2012
Yaş: 43
Mesajlar: 105
Teşekkürleri: 110
4 mesajına 4 kere teşekkür edildi.
Standart Cevap: Atatürk'ü Anlamak ve Anlatmak.. (10 Kasım Metni)

Hocam ellerinize sağlık çok hoş bir anlatım olmuş. Bu da benden bir katkı;

EY YÜCE TÜRK, ATATÜRK

Seni tanımak, seni tanıtmak, seni anlamak, seni anlatmak, seninle yaşamak ve sana ulaşmak için bu kadar uğraşa, çabaya, emeğe, külfete gerek var mı ?

Senin erdemin, özverin, kahramanlığın, uğruna herşeyini adadığın ve hayatını verdiğin davan, ülkün, milletin için ortaya koyduğun hedeflerin, ilkelerin, emellerin, insan onuru, saygınlığı, özgürlüğü için açıkladığın görüşlerin, insanlığın barış, mutluluk ve refahı doğrultusunda önerdiğin düşüncelerin, tutumların, davranışların,yaptıkların ve yapmak istediklerin, bağımsızlıklarını, hürriyetlerini sağladığın, onlara milli hududları içerisinde bir vatan, çağdaş, ileri, laik bir devlet, bir tarih, bir dil, saygınlık ve özgüven verdiğin millet evlatlarının kalplerinde ve zihinlerinde yazılı değil mi ?

Gerçekte Türk’e düşman olan, Türk’ü güçsüz, etkinsiz kılmak isteyen, yok etmeye çalışan rakiplerinin, hasımlarının ve tutkuları, çıkarları uğruna seni inkâra kalkışanların, durmak bilmez sınamalarla etkinliğini ölçmek isteyenlerin karşısında senin düşüncelerini öğrenmek ve seni anlamak ve anlatmak isteyenlerin vicdanlarının sesini dinlemeleri yetişmiyor mu ?

EY YÜCE ATATÜRK,

Sonsuzluk sürecine başladığının bu yetmiş beşinci yılında sana yaşadığın günlerden daha çok ihtiyacımız olduğunu duymuyor musun ?.. Seni milletinden, milleti senden koparmak isteyenlerin karşısında bütün evlatlarınla birlikte, yeni Sakarya Zaferleri yapmamızı mı bekliyorsun ?

SANA SELAM, SANA SAYGI, SANA ŞÜKRAN VE SANA MİNNET AZİZ ATAM.

Konu nurcan kıraç tarafından (28-Ekim-2013 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.
nurcan kıraç isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
nurcan kıraç kullanıcısına teşekkür edenler:
T.C. (07-Kasım-2013)