Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-Kasım-2013, 21:56   #7 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart Cevap: Coğrafya Duvar Gazetesi ve Coğrafya Panosu

hacer barem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam tek kelime ile muhteşem olmuş, bu çalışmanız bana bir heyecan verdi, yarın ilk işim bu işi gündeme getirmek olacak, umarım idarecilerimiz destek verirler.
Hacer hanım benim hep bir hayalim vardı; bir kayaç müzesi oluşturmak istedim, ama üç okul değiştirdim sırf bu idealim için ama hiç bir müdürden destek bulamadım, hep içimde kaldı, sonra biriktirdiğim o güzelim kayaçlar ev değiştirirken balkonda kalmıştı sonra gittiğimde gelen kiracı o taşları çöpe atmış ve benim hayalim çöpe gitmişti bir şekilde.. Umarım idarecileriniz destek olur.

Murat hocam bu güzel çalışmanızı bizlerle paylaştınız eminim birçok öğretmenimize model bir pano ve coğrafya gazetesi olacaktır, teşekkürler ellerinize sağlık..
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla