Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-Kasım-2014, 20:41   #2 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart Cevap: Öğrencileriniz İyi İnsan olması İçin Çabalayın.. (Mek

Teşekkürler zümrüt hanım..
Kesinlikle katılıyorum, şuan günümüzde ki hırsızlık yapanlar, ay yıldız al bayrağıma pis elini uzatanlar, Atatürk'ümün büstünü kırıp, yakanlar, eşlerini hunharca öldürenler, askeri adice arkadan enseden vurarak haince katledenler emin olun ki siyasi iktidarların oyuncağı haline gelmiş, bir türlü oturtulamayan, öğretmen kökenli olmayanların eğitim bakanlığı yapıyor olduğu adi bir sistemin sonucu değil de nedir? Eğitiminde ihmalkarlık gösterdiğimiz insanlar ve gelir dağılımın da ki eşitsizlik değil de nedir?

Derme çatma bir eğitim sistemi, siyasilerin oyuncağı haline gelmiş, atatürkçü çizgiden uzaklaşmış, nerdeyse atatürk ve istiklal marşının bile yasaklanacağı bir sisteme girilmiş.. İşte sonuç ve sonuçlar ortada değil mi?

Bir insan ata'sına ve kutsal bayrağına el uzatabiliyorsa bu başta siyasilerin suçu değil midir_?
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla