Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-Temmuz-2009, 01:14   #1 (permalink)
zumrut_
Zümrüt Üye
 
zumrut_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08-Haziran-2009
Ad- Soyad: zumrut
Bulunduğu yer: Yurt dışı
Mesajlar: 1.249
Teşekkürleri: 1.215
762 mesajına 2.493 kere teşekkür edildi.
Standart Dünya'da 3 Kopya İnsan..

Dünyada 3 kopya insan var!

Dünyada kopya insan yöntemiyle uğraşan ilk doktor olarak tanınan İtalyan Severino Antinori Dünya'da Kopya İnsan.. klonlama (genetik kopyalama) yöntemiyle 3 bebeği dünyaya getirdiklerini Dünya'da Kopya İnsan.. bunların 9 yaşında olduğunu ve Doğu Avrupa'da yaşadıklarını söyledi.

Antinori Dünya'da Kopya İnsan.. İtalya'da yayımlanan Oggi dergisinin yarın yayımlanacak sayısındaki demecinde Dünya'da Kopya İnsan.. "İnsan klonlama tekniğiyle 3 çocuğun doğmasına yardımcı oldum. İkisi erkek Dünya'da Kopya İnsan.. biri kız ve bugün 9 yaşındalar. Sağlıklı doğdular ve şu anki sağlık durumları da çok iyi" ifadesini kullandı.

KOPYA KOYUNDAKİ YÖNTEM KULLANILDI

Severino Antinori Dünya'da Kopya İnsan.. Doğu Avrupa ülkelerinde yaşayan çocukların ailelerinin özel yaşamlarına saygı göstermek zorunda olduğu için ayrıntı veremeyeceğini Dünya'da Kopya İnsan.. ancak İskoç Profesör Ian Wilmut'un ilk kopya hayvan Dolly'yi üretirken kullandığı tekniğin geliştirilmiş halini kullandıklarını belirtti.

5 YIL ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

64 yaşındaki Antinori Dünya'da Kopya İnsan.. 5 yıl önce dünyada klonlama yöntemiyle 3 çocuğun dünyaya geldiğini söylemiş Dünya'da Kopya İnsan.. ancak ayrıntı vermemişti.

Severino Antinori Dünya'da Kopya İnsan.. 1994'te 63 yaşındaki bir İtalyan kadının doğum yapmasını sağla***** üne kavuşmuştu



zumrut_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
zumrut_ kullanıcısına teşekkür eden 2 üye:
bahriaskin (31-Temmuz-2009), rhturk (29-Temmuz-2009)