Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-Eylül-2009, 14:42   #1 (permalink)
zumrut_
Zümrüt Üye
 
zumrut_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08-Haziran-2009
Ad- Soyad: zumrut
Bulunduğu yer: Yurt dışı
Mesajlar: 1.249
Teşekkürleri: 1.215
762 mesajına 2.493 kere teşekkür edildi.
Standart Öğretmenin Gözüne Girmenin 10 Yolu..

Öğretmenlerinin gözüne girmek için illa çok çalışkan olman gerektiğinidüşünüyorsan yanılıyorsun. Aşağıdaki tüyoları oku Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. bir haftada öğretmenin en gözdeöğrencisi ol!</B>



1- Sana takan öğretmenine takma: İşte birinci kural bu!Ona karşı zıt gitmek sana hiçbir şey kazandırmaz. Aksine çokşey kaybettirir. Arkadaşına yaptığın kaprisleri öğretmenine yapmaya kalkarsan zararlı çıkansen olursun. Uyumlu ol Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. hatta gerektiğinde özür dilemesini bil.




2- Nabza göre şerbet ver: Son derece disiplinli Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. dediğim dedikbir öğretmenin dersinde durup durup Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. espri patlatman ya da olurolmaz soru sorman hoş olmayabilir. İçinden bunları yapmak geliyorsa Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. buhevesini daha rahat öğretmenin dersine sakla.



3- Dersle ilgili ol:Öğretmenin ders anlatıyor ve sen sıra arkadaşınla kaynatıyorsun. En sabırlıöğretmen bile bu duruma fazla dayanamaz. Eğer öğretmenin gözdesi olmakistiyorsan Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. dersi dinlemek ve hatta dersle ilgili sorular sormalısın. Arkasıralarda ilgini yoğunlaştıramıyorsan Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. ön sıralara geçmeyi deneyebilirsin.



4- Ödevlerini zamanındayap: Bunu şimdiye kadar çeşitli nedenlerle gerçekleştirememiş olabilirsin. Ama dersehazırlık yapmış olman Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. dersi daha iyi kavramana yardımcı olur. Evaaaalerinin asıl amacı da budur. Öğrencilere eziyet çektirmek değil!



5-Kılık kıyafetine özen göster: Her okulun bir üniforması varve çok azında bunun dışına çıkılmasına izin veriliyor. Mini eteklerini Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu..dağınık saçlarını ve aksesuvarlarını hafta sonuna sakla. Unutma sen bir.

</B>
okuldasın ve maalesef orası Harward değil.



6- Aileni öğretmenlerinle tanıştır:

(...)

Bunun en güzel yolu Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. ailenin veli toplantılarında bulunmasını sağlamak. Böylece Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu..ailenin seninle yakından ilgilendiği izlenimini yaratmış olursun. Bu da doğalolarak sana yansır.



7- Soru sormaktan çekinme: Soru soran öğrenci Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu..öğretmenin gözünde aptal değil Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. ilgili öğrencidir. Fırsat doğduğunda zekice sorularlaonu şaşırtmaktan çekinme. Hatta Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. sorularını önceden hazırla.



8- Çalışkanlar kümesinegeç: Bundan hoşlanmayabilirisin ama ne demişler “Bana arkadaşını söyle Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. sanakim olduğunu söyleyeyim” Çalışkanlarla arkadaşlık edersen Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. öğretmenin de senin çalışkanolmasan bile o yolda olduğunu anlayacaktır.



9- Dersle ilgili araçgereçlerini unutma: İşte öğretmenlerin en gıcık olduğu hadiselerden biri. Bununanlamı: “Dersle ilgilenmiyorum” an başka bir şey değildir. Doğal olarak Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu..öğretmenin de seninle ilgilenmesini beklemen hayal olur.



10- Asla kopyaçekme: Her ne kadar öğrenciliğin olmazsa olmaz kurallarından sayılsa da Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu..kopya insanın kendisini kandırmasından başka bir şey değildir. Üstelik yakalandınmı Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. sınavının iptal edilme durumu bir yana Öğretmenin Gözüne Girmenin Yolu.. öğretmeninin gözünde birhiç olursun. Dürüstlüğün her zaman esas olduğunu unutmamalısın!



zumrut_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
zumrut_ kullanıcısına teşekkür eden 4 üye:
GUNBAN (09-Eylül-2009), SaBaH GüNeŞi (09-Eylül-2009), yusufili (10-Eylül-2009)