Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-Eylül-2009, 14:54   #1 (permalink)
Cahit ERAYDIN
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Cahit ERAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: BURDUR
Yaş: 66
Mesajlar: 2.075
Teşekkürleri: 565
836 mesajına 4.324 kere teşekkür edildi.
Lightbulb Sele Karşı Köklü Bir Önlem !

Dört dönemdir belediye başkanlığı yapan bir şahsın sele karşı alınacak önlem halka uyarısı;


BAŞKANIN ÖNLEMİ

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul açısından yağışların etkisini pazar günü kaybedeceğini söylerken, Başka bir Büyükşehir Belediye Başkanı, ildeki vatndaşlara ilginç bir uyarı yaptı. Başkan, dün düzenlediği basın toplantısında, vatandaşları radyolara, gazetelere ilan vererek ve otobüslere duyurular asarak olası bir sel afetine karşı uyaracaklarını belirtti. Başkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

ÜST KOMŞUYA ÇIKIN
“Özellikle dere yataklarında oturanlar ve bodrum katlarında sık sık evini su basanlar bu 2 gün çok dikkatli olmalı. Gece yarısı aniden sağanak halinde gelebilecek yağmur ciddi sıkıntılar yaratabilir. Sel sularının geçeceği yerlerde bulunanlar, araçlarını dere yataklarına değil, yüksek yerlere park etsin.” Vatandaşlara sele uykuda yakalanmamalarını tavsiye eden Başkan, “Eğer ciddi bir tehlike bekliyorlarsa bir üst katta komşuda falan kalmalarında fayda var” şeklinde konuştu.

Dört dönemdir Büyükşehir belediye başkanlığı yapan bir yöneticinin böylesi bir felaketin yaşanma ihtimaline karşı neden şimdiye kadar bir köklü çözüm üretmediğide merak konusudur tabi...


__________________
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler !!!

KEMAL ATATÜRK






Öğretmenler ; Cumhuriyet sizden fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller ister
KEMAL ATATÜRK
Cahit ERAYDIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla