Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-Eylül-2009, 11:46   #2 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart

Alper hocam çok önemli bir noktaya temas ettiniz, teşekkürler..

Birincisi, komik daha doğrusu sadaka zihniyetli zamlarla çalışan ve emeklilerle dalga geçtiler, geçmeye devam ediyorlar, sonra da kalkıp böyle saçmasapan, anlamsız, bomboş sözlerden oluşan bir slogan bulup reklam yapıyorlar.. Sen vatantaşa vermezsen, sen sadece aile kalkınma partisi oluşturursan, ''yandaş'' diye bir kavram oluşturursan neyi alıp nereye verecek bu millet?

İkincisi, İran gibi bir ülkeyi niye karşımıza alıyoruz?

Üçüncüsü filistin, Irak ve Afganistan'da dünyanın gözü önünde katliamlar, soykırımlar yapan bir ırkı yok etmek isteyen, yok etmeye çalışan bir ülkeyle niye bu kadar yakınlık, ekonomik işbirliği, teslimiyetçilik, kölelik?
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır