Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-Eylül-2009, 01:07   #27 (permalink)
Tugay NAYKI
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Ad- Soyad: Mustafa Yıldız
Mesajlar: 4.878
Teşekkürleri: 2.435
1.608 mesajına 9.665 kere teşekkür edildi.
Standart

mindiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zümre kararlarıyla seçmeli coğrafya dersi sınıf bazında belirlenebilir. Mesela 10. sınıflarda geçen sene yetiştirilemeyen konular varsa o konular işlenir. 11. ve 12.sınıflarda YGS konuları işlenebilir. Bunları zümre ile karara bağlandığında bi problem olmaz.
Ayrıca çoğu yerde( burada görmedim) sanki coğrafya seçildi diye şikayet eden arkadaşlar var. Allah aşkına insanları anlamak mümkün değil. Ders saatlerimiz artsın seçmeli de olsa. Coğrafyaya gereken önemin gösterilmeye başlandığını gösterir.
Bence de mantıklı, nasıl olsa ucu açık bir konu ve bize bırakılıyorsa YGS konularının işlenmesi daha mantıklı bir karar olur..
__________________
''Bu topraklar bomboş arsalar değildir, adı Vatandır. Vatan; Dünyada, parası, fiyatı, karşılığı, borsası, piyasası olmayan tek şeyin adıdır.''

Nihat GENÇ


Cumhuriyet onurla yaşar! Cumhuriyet bağımsızlıktır, onurumuzdur, dirliğimizdir, bereketimizdir, Nasrettin Hoca'dır, Yunus Emre'dir, bütün bu değerleri çocuklarımıza anlatmaktır. Onur ve şeref kazınmış ve çıkartılmıştır bu topraklardan. Böyle cumhuriyet olacaksa hiç olmasın, yıkılır bir tanesi daha yapılır.

Nihat GENÇ
[/SIZE]
Tugay NAYKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Tugay NAYKI kullanıcısına teşekkür edenler:
Ayşenur KILIÇ (23-Ağustos-2010)