Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-Ekim-2009, 18:46   #4 (permalink)
Cahit ERAYDIN
Bizim Coğrafya Yöneticisi
 
Cahit ERAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04-Haziran-2009
Bulunduğu yer: BURDUR
Yaş: 66
Mesajlar: 2.075
Teşekkürleri: 565
836 mesajına 4.324 kere teşekkür edildi.
Standart

En-Es Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bilgilendirme için teşekkürler...
Cahit hocam mause un içindeki (optik ise)sensörleri kolonya ile sildiğinizde sorun çözülüyor bende de olmuştu mause durduğu yerde kendi kendine hareket ettiği için bilgisayarı tekrar açıyor...

Beklemeye alınan bir bilgisayar maus tıklamasıyla açılmaz sanırım hocam,beklemeyi yanlış anladınız sanırım,ekran koruyucu devreye girdiğindeki beklemeden bahsediyorsunuz sanırım,eğer öyleyse mausun hareketiyle ekran koruyucu devreden çıkar,ama benim dediğim bekleme enerji tasarrufu açısından bilgisayarın uykuya alınması,bu şekildeki uygulamaya bekleme deniliyor ve mausun hareketi ile değil klavyedeki her hangi bir tuşa basıldığında beklemeden çıkıyor bilgisayar.
Dediğim gibi benim problemim maustan kaynaklanıyor,çünkü mausu çıkartıp pc yi uykuya aldığım zaman problem olmuyor,ama maus takılıyken bekleme yapmıyor pc.
__________________
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler !!!

KEMAL ATATÜRK






Öğretmenler ; Cumhuriyet sizden fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nesiller ister
KEMAL ATATÜRK
Cahit ERAYDIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla