Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda  
Ana Sayfa'ya Git Forum'a Git Arşiv
Go Back   Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda >

HABERLER

> DÜNYADAN HABERLER

Michael öldü, 12 kişi intihar etti!

Michael öldü, 12 kişi intihar etti! Michael Jackson'ın ölümünün ardından en büyük hayran topluluklarından biri olan MJ Communıty üyesi 12 kişinin intihar ederek hayatına son verdiği ortaya çıktı. MJ'in aldığı ilaçların değişik isimlere ...
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 30-Haziran-2009, 16:03   #1 (permalink)
DreameR-Türk
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: 05-Haziran-2009
Bulunduğu yer: Çorum
Mesajlar: 475
Teşekkürleri: 75
125 mesajına 263 kere teşekkür edildi.
Standart Michael öldü, 12 kişi intihar etti!

Michael Jackson'ın ölümünün ardından en büyük hayran topluluklarından biri olan MJ Communıty üyesi 12 kişinin intihar ederek hayatına son verdiği ortaya çıktı.


MJ'in aldığı ilaçların değişik isimlere yazılmış reçetelerden sağlandığı, ünlü yıldızın ilaçları illegal yollardan elde ettiği tespit edildi.

Michael öldü, kişi intihar etti!

Popun kralı'nın ölmeden 2 gün önce Staples Center'da Londra konserleri için yaptığı provanın fotoğrafları ilk kez yayınlandı.


Ünlü Sanatçı müzik endüstrisinde tekrar zirveye yerleşti. Ebay'de 2 gün içinde 45 bin Jackson ürünü siparişi verildi. Avrupa ve Amerika'da, albümleri satış listelerinin ilk sırasına yerleşti. Jackson'ın ölümünden önce adı açıklanmayan bir kişi tarafından satın alınan internet alan adı www.michaeljacksonmemorial.com'un satışı için bir milyon dolar talep ediliyor.

Michael öldü, kişi intihar etti!

Michael Jackson, ölümünün ardından müzik endüstrisinde tekrar zirveye yerleşirken, ilk sahneye çıktığı yer olan Harlem'e de ekonomik canlılık kazandırdı. Pop Kralının 9 yaşındayken kardeşleriyle birlikte ilk sahneye çıktığı Apollo Tiyatrosu'nun da bulunduğu New York'un Harlem bölgesinde, her köşe başına kurulan tezgahlarda sanatçının ürünleri satılıyor. Albümlerden posterlere, tişörtlerden buzdolabı süslerine Jackson'la ilgili hemen her ürünün tezgahları süslediği Harlem, son bir haftada yerli ve yabancı turistlerin de akınına uğruyor. Manhattan'da siyahi Amerikalıların yaşadığı bölge olan Harlem'de satışa sunulan Jackson ürünleri, 3-50 ABD Doları arasında fiyatlarla alıcı buluyor. Jackson ürünleri bölgeye ekonomik canlılık kazandırırken, Apollo Tiyatrosunda ünlü şarkıcı için bugün özel film ve albüm gösterimi düzenleneceği belirtildi. Açık artırma sitesi eBay'den yapılan açıklamada, son 3 günde michael Jackson'la ilişkili 48 bin ürünün siparişinin verildiği bildirildi. Jackson'ın ölümünden önce adı açıklanmayan bir kişi tarafından satın alınan internet alan adı www.michaeljacksonmemorial.com'un satışı için bir milyon dolar talep ediliyor.

Michael öldü, kişi intihar etti!

Jackson, kendisi gibi genç yaşta hayatını kaybeden bir diğer müzik kralı Elvis Presley gibi, ölümünün ardından tekrar müzik listelerinin de en üst sıralarına tırmandı. Amerika'da, albüm satışlarının sıralandığı ITunes Listesi'nde ilk 10 şarkıdan 9'u Jackson'a ait. Bir başka online satış sitesi Amazon.com'da da en çok satan 15 albümün tamamı sanatçının eski albümlerinden oluşuyor. Sanatçının Temmuz ayında 50 konser vermeye hazırlandığı İngiltere'de de, 75 albümlük satış listelerinde Jackson'ın 15'e yakın eseri ilk sıralarda yer alıyor. Başta eBay ve Amazon olmak üzere pek çok online alışveriş sitesinde Jackson'a ait satılan ürünler arasında, posterler, oyuncak bebekler, eski gazete ve magazin kupürleri, konser biletleri, tişörtler ve diğer elbiseler, rozetler, el çantaları ve albümler yer alıyor.

Michael öldü, kişi intihar etti!


DreameR-Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
DreameR-Türk kullanıcısına teşekkür eden 2 üye:
bahriaskin (01-Temmuz-2009), zumrut_ (15-Temmuz-2009)

Cevapla

Etiketler
etti, intihar, kişi, michael, öldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:58.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas
Bu Forumda üyeler kendi düşüncelerini yazabilir bu yüzden yazılan içeriklerden BizimCoğrafya.com Sorumlu tutulamaz. Yinede Yasalarca yasaklanmış içerikleri yada telif hakkı olabilecek içerikleri şikayet etmek için info@bizimcografya.com adresine mail atabilirsiniz, en kısa sürede dönüş yapılacaktır...

Baylas | Coğrafya | Sınav | Mynaq