Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda  
Ana Sayfa'ya Git Forum'a Git Arşiv
Go Back   Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda >

HABERLER

> YURTTAN HABERLER

İnanılmaz kurtuluş

İnanılmaz kurtuluş Boğaz kö pr üsünden atlayan bir kişi yaralı olarak kurtarılarak hastanaye kaldırıldı. Yaklaşık 60 metre yükseklikten atlayan Murat Şensöz isimli genç denizdeki balıkçılar tarafından kurtarılıp kıyıya çıkarıldı. Edinilen bilgilere göre, saat ...
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 30-Haziran-2009, 16:30   #1 (permalink)
DreameR-Türk
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: 05-Haziran-2009
Bulunduğu yer: Çorum
Mesajlar: 475
Teşekkürleri: 75
125 mesajına 263 kere teşekkür edildi.
Standart İnanılmaz kurtuluş

Boğaz köprüsünden atlayan bir kişi yaralı olarak kurtarılarak hastanaye kaldırıldı. Yaklaşık 60 metre yükseklikten atlayan Murat Şensöz isimli genç denizdeki balıkçılar tarafından kurtarılıp kıyıya çıkarıldı.

Edinilen bilgilere göre, saat 12.30 sıralarından 34 HNF 08 plakalı aracıyla Boğaz Köprüsüne gelen Murat Şensöz (36) aracını köprü üzerinde durdurdu. Kısa bir süre etrafına bakan genç adam kendini birden aşağı bıraktı.

İnanılmaz kurtuluş

Yaklaşık 60 metre yükseklikten aşağı atlayan Murat Şensöz sert bir şekilde suya çarparak Boğazın serin sularına gömüldü. Kurtulması neredeyse imkansız olan Şensöz birden su yüzüne çıkarak çevredeki balıkçı teknelerinden yardım istemeye başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan genci farkeden bir balıkçı teknesi yanına yaklaşarak yardım etmeye çalıştı. Balıkçı teknesindekiler genç adamı kurtarmak için suya can yeleği fırlattı ancak kolunda da kırık oluşan talihsiz adam atılan can yeleğini uzun süre alamadı. Teknedekilerin yoğun çabası sonucunda Şensöz sudan çıkarılarak kıyıya getirildi. Boğaz köprüsünden bir şahsın atladığı ihbarını alan polis ekipleri de olay yerine gelerek inceleme başlatırken, Şensöz yaralı bir şekilde Üsküdar Kuzguncuk sahilinde kıyıya çıkarıldı.

İnanılmaz kurtuluş

Şensöz burada hazır bekletilen ambulansa konularak Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Bugüne kadar köprüden atlayan ancak kurtulmayı başaran az sayıdaki şanslı vatandaşlardan birisi olan genci hastaneye getiren ambulanstaki sağlık ekipleri canhıraş bir şekilde yaralıyı ambulanstan indirip acil servise ***ürdü. Şensöz'ü acil servise ***üren doktorlardan birisinin "Nefes al, nefes al" diye telkinde bulunması da dikkat çekti. Atlamadan önce köprü üzerine park ettiği aracı polis tarafından otoparka çekilen Şensöz'ün neden intihar ettiği henüz öğrenilemezken, yaralı olduğu için ifadesine de başvurulamadı. Görgü tanıklarıysa Şensöz'ün aracını köprü üzerinde durdurduğunu ve bir müddet sonra atladığını söylerken, bir görgü tanığı da, "Aşağı atladıktan sonra suya düştü, sonra imdat diye bağırarak yardım istedi. Denizdeki tekneler can simidi atarak kurtarmaya çalıştı" diye konuştu. Şensöz hastanede tedavi altına alınırken, kol ve bacaklarında kırıklar olduğu öğrenildi.

Videosunu İzlemek için:

http://haber.mynet.com/videosayfali/...ar65%252Ewmv/2


İHA


DreameR-Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
DreameR-Türk kullanıcısına teşekkür edenler:
bahriaskin (01-Temmuz-2009)

Cevapla

Etiketler
kurtuluş, İnanılmaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:17.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas
Bu Forumda üyeler kendi düşüncelerini yazabilir bu yüzden yazılan içeriklerden BizimCoğrafya.com Sorumlu tutulamaz. Yinede Yasalarca yasaklanmış içerikleri yada telif hakkı olabilecek içerikleri şikayet etmek için info@bizimcografya.com adresine mail atabilirsiniz, en kısa sürede dönüş yapılacaktır...

Baylas | Coğrafya | Sınav | Mynaq