Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda  
Ana Sayfa'ya Git Forum'a Git Arşiv
Go Back   Bizim Coğrafya - Hayat Coğrafya'da, Coğrafya Hayatımızda >

HABERLER

> YURTTAN HABERLER

Havadan Para Yağdıran Adam Bulundu..

Havadan Para Yağdıran Adam Bulundu.. Mersin'in Erdemli ilçesinde bir binanın çatısından yaklaşık 3 bin TL'sini savuran kişi, parayı saçtığı anda çok mutlu olduğunu ve stresinin azaldığını söyledi. Alınan bilgiye göre, Mevci Ergin (30), ...
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02-Temmuz-2009, 00:54   #1 (permalink)
DreameR-Türk
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: 05-Haziran-2009
Bulunduğu yer: Çorum
Mesajlar: 475
Teşekkürleri: 75
125 mesajına 263 kere teşekkür edildi.
Standart Havadan Para Yağdıran Adam Bulundu..

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir binanın çatısından yaklaşık 3 bin TL'sini savuran kişi, parayı saçtığı anda çok mutlu olduğunu ve stresinin azaldığını söyledi.

Alınan bilgiye göre, Mevci Ergin (30), Merkez Mahallesi İshak Efendi Sokak'taki 5 katlı bir apartmanının çatısına çıkarak, 5 ve 10 TL'lik banknotlardan oluşan yaklaşık 3 bin TL'yi savurdu.


Uçan paralardan çoğunluğu çevredeki vatandaşlar tarafından toplanırken, polisin bazı vatandaşların yardımıyla topladığı 826 TL ise Ergin'e verildi.Ergin, olayın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, parayı ''stres atmak için'' savurduğunu, daha fazla parası olduğunda yine yapabileceğini söyledi.

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle uzun zamandır eşi Fatma Ergin'den ayrı yaşadığını ve eşinin 5 yaşındaki kızı Ayşenur Ergin'i yaklaşık 1,5 yıldır kendisine göstermediğini öne süren Ergin, şöyle devam etti:''Yaşadığım üzüntü ve bir bankaya olan 5 bin liralık borcumdan dolayı sıkıntıya girdim. Ben de sahip olduğum limon bahçesini 29 bin TL'ye sattım, aldığım parayla bankaya borcumu ödedim. Paranın 7 bin TL'siyle kızımı gezdirmek için üstü açılan bir otomobil aldım. Kalan paranın bir kısmını da savurdum. Bunun nedeni, eşimden ve çocuğumdan ayrı kalmanın verdiği p***olojik etki olabilir. Ayrıca borcumu kapatmanın sevincini de paylaşmak istedim. Geçenlerde de bir anda kızım aklıma geldi, param da yoktu. Evin önündeki moto***letimi yaktım.''

Havadan Para Yağdıran Adam Bulundu..

Ergin, parayı saçtığı anda çok mutlu olduğunu ve stresinin azaldığını sözlerine ekledi.Mevci Ergin'in ağabeyi Yahya Ergin ise kardeşinin eşinden ayrı olduğu için p***olojik sorun yaşadığını belirterek, ''Kardeşim şu anda pimi çekilmiş bomba gibi, ne yapacağı belli değil. Birkaç gün önce evinin önündeki moto***letini yaktı, şimdi de eline geçen parayı havaya savuruyor. Kardeşimi topluma kazandırmak için tedaviye ihtiyacı var. Çünkü yarın ne yapacağı belli değil'' dedi.

Buda bir tür hastalıkmış... Havadan Para Yağdıran Adam Bulundu.. Havadan Para Yağdıran Adam Bulundu.. Havadan Para Yağdıran Adam Bulundu..


DreameR-Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alıntı ile Cevapla
DreameR-Türk kullanıcısına teşekkür edenler:
bahriaskin (03-Temmuz-2009)

Cevapla

Etiketler
adam, bulundu, havadan, para, yağdıran


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:20.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by BizimCografya.com® Copyright ©2008 - 2011, Baylas
Bu Forumda üyeler kendi düşüncelerini yazabilir bu yüzden yazılan içeriklerden BizimCoğrafya.com Sorumlu tutulamaz. Yinede Yasalarca yasaklanmış içerikleri yada telif hakkı olabilecek içerikleri şikayet etmek için info@bizimcografya.com adresine mail atabilirsiniz, en kısa sürede dönüş yapılacaktır...

Baylas | Coğrafya | Sınav | Mynaq