Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-Ekim-2009, 22:28   #115 (permalink)
ynugay
Yeni Üye
 
Üyelik tarihi: 26-Haziran-2009
Mesajlar: 3
Teşekkürleri: 106
3 mesajına 5 kere teşekkür edildi.
Standart

bahriaskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam kusura bakma ama sizin okul nerde çok merak ettim? bilgisayarlar ders proğramlarını çok kısa sürede yapıyor. Siz en iyisi şifai olarak değil resmi yazı ile okul mdürlüğüne başvurun hatta sevil hanım bizzat tlf numarasınıda vermiş okuldaki yöneticler tlf açmasını bilyorlarsa o numaradanda görüşebileceklerini belirttin.
Değerli Hocam,
Tavsiyenize teşekkür ederim.Eğer saatlerce konuşmadan,belge üzerinde tartışmadan sonra sizin yüzünüze aynen ''Program dağıtmak ne kadar zor biliyor musun?'' diye söylenseydi ne düşünürdünüz? ''İldeki 30 okulun sadece bir tanesi sizin dediğiniz gibi yapmış biz resmi yazı bekliyoruz'' diye cevap verdikleri için fazla ısrar etmemin bir anlamının olmayacağı sonucuna vardım.Kahrımdan dalga geçer gibi öylece özetledim.Cümlenin sonundaki ünlem işaretini de güzel görünsün diye yazmadım,dikkat ederseniz.
Okulumda 96 öğretmen var.İnanın bu meseleye kafa yoranlar sadece coğrafya öğretmenleri.Öyleyken diğer branş arkadaşlardan da destek aldım.Ama olmadı.''İlla da resmi yazı.''
Eğer benim dilekçemle düzeleceğini bilseydim,hiç çekinmeden onu yapacak medeni cesaretim de vardır.
MEB ne iş yapar? TTK daha ne bekliyor?
Biz öğretmen olarak aklımızın erdiğini söylüyoruz.Dediğimiz geçersiz.Etkimiz yok,yetkimiz yok.Sonuçta kim kaybediyor? Çocuklarımız.
Ben görevimi yaptım,yetkili olanlardan da yetkilerini kullanmalarını bekliyorum.
Selamlar...
ynugay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ynugay kullanıcısına teşekkür edenler:
Ayşenur KILIÇ (23-Ağustos-2010)